eur:
394.59
usd:
354.59
bux:
72685.08
2024. szeptember 18. szerda Diána

"A nemi szervüket mutogatták a nőknek"

Kenya apró falvaiban cerkófmajmok okoznak egyre hosszabb napokat és álmatlan éjszakákat a nőknek. A majmok ugyanis megették az élelmiszerkészleteiket, sőt molesztálták az asszonyokat.

Egy helyi lakó a hónap elején jelentette a kenyai vadvédelmi hatóságnak, hogy problémák vannak a majmok viselkedésével. A helyi asszonyok ugyanis arra panaszkodtak, hogy a majmok megeszik a kukoricát, a krumplit, a babot és a takarmányt.

A farmok működéséért Kenyában általában az asszonyok felelősek, ezért a nők összefogtak, és elhatározták, hogy együtt védik meg a terményeiket.

Férfiruhát öltöttek magukra, hogy ijesztőbbek legyenek a majmok számára, és amikor felbukkantak az állatok, megpróbálták elzavarni őket.

A cerkófmajmok azonban nem nagyon izgatták magukat. Sőt, a nemi szervüket mutogatták a nőknek. A nők attól tartottak, hogy az állatok szexuálisan bántalmazzák majd őket.

A vadvédelmi központ is megerősítette, hogy a majmok sokkal jobban tartanak a férfiaktól, mint a nőktől vagy a gyermekektől.

Arról azonban még nem hallottak, hogy az állatok szexuális vágyaikra utaló jeleket adtak volna le az embereknek.

A helyieket óvatosságra intették, de figyelmeztették őket, hogy egyetlen majmot sem ölhetnek meg, mivel azok védettek.

A farmok tulajdonosai elkeseredettek, mert ha senki nem fékezi meg az állatokat, kifogynak az élelmiszerből.

Címlapról ajánljuk
Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Remek mérkőzésekkel kezdődött a Bajnokok Ligája 2024–2025-ös idénye. Szoboszlai Dominik gólt szerzett, a Real Madrid két kapushibából született találattal nyert, kilencig jutott a Bayern München. Eredmények: Juventus–PSV 3-1, Young Boys–Aston Villa 0-3, AC Milan–Liverpool 1-3, Real Madrid–VfB Stuttgart 3-1, Sporting–Lille 2-0, Bayern München–Dinamo Zagreb 9-2.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Az összehangolt védelmi tevékenység elrendeléséről és annak keretében meghatározott intézkedések bevezetéséről jelent meg kormányrendelet a kedd esti közlönyben, ami már ma este 22 órakor hatályba is lépett és egy hét múlva veszíti érvényét. Az új helyzet kihirdetése természetesen az árvíz okozta feladatok kezelésével függ össze.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×