eur:
394.55
usd:
354.97
bux:
72685.08
2024. szeptember 18. szerda Diána

Robbanás egy szentendrei benzinkúton, egy súlyos sérült

Egy ember súlyosan megsérült, amikor kisebb robbanás történt Szentendrén, a Vasvári Pál-lakótelep melletti benzinkúton szerdán nem sokkal fél tíz előtt - közölte a Pest Megyei Rendőrkapitányság sajtóügyeletese.

A szentendrei töltőállomáson a tartályokat levegőztették egy ventillátor segítségével, amikor eddig ismeretlen okból berobbant a benzingőz - mondta a Pest Megyei Rendőrkapitányság sajtóügyeletese.

Bényi Mónika hozzátette: a sérült a tartály tisztítását végző cég külsős munkatársa, testének hetven százaléka megégett és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, kórházba szállították.

A tűz a lakótelepet nem veszélyeztette, a lángokat megfékezték. A Szentendrei Rendőrkapitányság közigazgatási eljárást indított az eset kivizsgálására.

Az elsődleges információk szerint nem dohányoztak a tartályok közelében, egyelőre nem lehet tudni, mi okozta a tüzet.

Címlapról ajánljuk
Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Remek mérkőzésekkel kezdődött a Bajnokok Ligája 2024–2025-ös idénye. Szoboszlai Dominik gólt szerzett, a Real Madrid két kapushibából született találattal nyert, kilencig jutott a Bayern München. Eredmények: Juventus–PSV 3-1, Young Boys–Aston Villa 0-3, AC Milan–Liverpool 1-3, Real Madrid–VfB Stuttgart 3-1, Sporting–Lille 2-0, Bayern München–Dinamo Zagreb 9-2.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Az összehangolt védelmi tevékenység elrendeléséről és annak keretében meghatározott intézkedések bevezetéséről jelent meg kormányrendelet a kedd esti közlönyben, ami már ma este 22 órakor hatályba is lépett és egy hét múlva veszíti érvényét. Az új helyzet kihirdetése természetesen az árvíz okozta feladatok kezelésével függ össze.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×