eur:
394.55
usd:
354.97
bux:
72685.08
2024. szeptember 18. szerda Diána

Ismét otthagyta az elvonót a "megzápult agyú" énekesnő

Ígérete ellenére másodszor is távozott az elvonókúráról Amy Winehouse, miután többször is csúnyán összekapott férjével, akit valószínűleg akkor sem engednek vissza a rehabilitációs intézetbe, ha az énekesnő úgy döntene, valóban le akar szokni a drogokról.

Amy Winehouse és férje, Blake Feder-Civil vasárnap este hagyták el a Causeway klinikát, miután a csütörtök óta eltelt idő nagy részét veszekedéssel töltötték, ezzel pedig nemcsak saját, hanem az intézmény többi lakójának gyógyulását is hátráltatták.

A klinika munkatársai sajnálják, hogy Amy a távozás mellett töltött, azt azonban remélik, hogy férje nem tart vele, ha az énekesnő meggondolja magát, és esetleg visszatér.

"Ennek egy békés rejtekhelynek kellene lennie, ahol az emberek megpróbálnak megküzdeni a problémáikkal. Amy és Blake folyton vitatkoztak és elrontották a légkört" - mondta az intézmény egyik dolgozója.

"Míg Amyt minden bizonnyal tárt karokkal fogadnák, Blake-ket nyilván nem" - közölte a forrás, majd hozzátette: mindenki tart attól, hogy a pár Londonba visszatérve ismét drogozni kezd.

Be, ki, be, ki

Az énekesnőt augusztus 8-án vitték kórházba, miután három napon keresztül folyamatosan ecstasyt, kokaint és az általában lovak nyugtatására használt ketamint szedett, majd mindezt vodkával és whiskyvel öblítette le.

Később a két család hatalmas vitája után a házaspár beleegyezett abba, hogy részt vesznek az elvonókúrán.

Először múlt hétfőn jelentkeztek be a Causeway klinikára, de csak 48 órán át bírták a bezártságot. Szerdán leléptek, és ismét meglátogatták azt a klubot, ahol Amy korábban durván kiütötte magát, majd csütörtökön ismét bevonultak az elvonóra.

Címlapról ajánljuk
Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Remek mérkőzésekkel kezdődött a Bajnokok Ligája 2024–2025-ös idénye. Szoboszlai Dominik gólt szerzett, a Real Madrid két kapushibából született találattal nyert, kilencig jutott a Bayern München. Eredmények: Juventus–PSV 3-1, Young Boys–Aston Villa 0-3, AC Milan–Liverpool 1-3, Real Madrid–VfB Stuttgart 3-1, Sporting–Lille 2-0, Bayern München–Dinamo Zagreb 9-2.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Az összehangolt védelmi tevékenység elrendeléséről és annak keretében meghatározott intézkedések bevezetéséről jelent meg kormányrendelet a kedd esti közlönyben, ami már ma este 22 órakor hatályba is lépett és egy hét múlva veszíti érvényét. Az új helyzet kihirdetése természetesen az árvíz okozta feladatok kezelésével függ össze.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×