eur:
394.57
usd:
354.91
bux:
72685.08
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

"Megzápult az agya, az önpusztítás útján jár"

Édesanyja szerint, ha így folytatja, hamarosan megöli magát Amy Winehouse. Amióta sikeres, lánya szinte már nem is beszél az asszonnyal, aki szerint Amy meggondolatlan, és sosem foglalkozik tettei következményeivel.

"Megzápult az agya. Az önpusztítás útján jár, szerencsés, hogy egyáltalán életben van" - mondta lányáról az 52 éves Janis Winehouse.

Az anya korábban nem beszélt lányáról, hiszen kapcsolatuk - amióta Amy inni és drogozni kezdett - megromlott. Csak most szólalt meg, miután az énekesnő már második hétvégéjét töltötte az essexi Causeway rehabilitációs központban.

"Néha azért nem hívom fel, mert így nem tud megbántani, nem tud lerázni" - mondta a lányáért aggódó anya. Janis Winehouse arról is beszélt, hogy amikor Amy férje - állítólag ő először adott a 23 éves énekesnek keménydrogokat - a közelben van, nem érzi, hogy bármilyen kapcsolata is lenne gyermekével.

"Fáj, hogy nem tudok neki segíteni. Õ maga tette ezt saját magával, és csak remélni tudom, hogy elég erős" - fejezte ki érzéseit Janis Winehouse.

Az anya azt is elmesélte, hogyan vitték elvonóra a lányt azután, hogy kiengedték a kórházból, ahová heroin-, kokain-, ecstasy- és ketamin-túladagolás miatt vitték be. A lány először nem hallgatott a könyörgésekre, majd beadta a derekát.

"Borzasztóan nézett ki. Szerencséje volt, hogy életben maradt. Alex, a testvére azt mondta neki: 'nem éred meg a 25 éves kort, tudod?', de nem válaszolt."

"Megöleltem és azt kérdezgettem tőle: 'mit csinálsz magaddal?'. Nem voltam dühös, azon már túlvagyok. Szinte teljesen hiábavaló. Nem hiszem, hogy ez Amy hibája. Szerintem megzápult az agya. Ez nem Amy" - mondta az anya.

Janis Winehouse szerint lánya mindig ilyen nemtörődöm volt, így egyszer azt jósolta neki, fiatalon hal majd meg. "Nem hiszem, hogy sokkal túlélem majd. Egy részem évek óta készül erre. Amy maga dolgozik a saját végzetén."

Anyja szerint Amy Winehouse túl fiatalon került a szórakoztatóiparba, és nem tud megküzdeni hatalmas sikerével.

Az asszony elmondta: lánya tavaly nyáron vallotta be, hogy bulimiás és anorexiás amellett, hogy rengeteget iszik. Családja korábban nem sejtette, hogy táplálkozási problémákkal is küzd.

"Meggondolatlan - jellemezte lányát Janis Winehouse. - Senki sem tudja megállítani, ha valamit a fejébe vesz, és sosem törődik a következményekkel."

Címlapról ajánljuk
Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Remek mérkőzésekkel kezdődött a Bajnokok Ligája 2024–2025-ös idénye. Szoboszlai Dominik gólt szerzett, a Real Madrid két kapushibából született találattal nyert, kilencig jutott a Bayern München. Eredmények: Juventus–PSV 3-1, Young Boys–Aston Villa 0-3, AC Milan–Liverpool 1-3, Real Madrid–VfB Stuttgart 3-1, Sporting–Lille 2-0, Bayern München–Dinamo Zagreb 9-2.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Az összehangolt védelmi tevékenység elrendeléséről és annak keretében meghatározott intézkedések bevezetéséről jelent meg kormányrendelet a kedd esti közlönyben, ami már ma este 22 órakor hatályba is lépett és egy hét múlva veszíti érvényét. Az új helyzet kihirdetése természetesen az árvíz okozta feladatok kezelésével függ össze.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×