eur:
394.57
usd:
354.86
bux:
72685.08
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Nézze meg, mit visel a született feleség, amikor éppen nem az

Semmi születettfeleség-szerű nincs Teri Hatcherben azokon a képeken, amelyeken az egyik amerikai divatház ruháit népszerűsíti.

Két teherautónyi ruhaköltemény közül választhatta ki a Született feleségek sztárja, Teri Hatcher, hogy melyeket szeretné viselni a Bagdley Mischka divatház által szervezett fotózáson.

Az elkészült fotók között van, amelyiken fürdőruhában és fehérneműben, de olyan is, amelyen nagyestélyiben pózol a 42 éves színésznő.

Teri Hatcher és a divatház kapcsolata nem most kezdődött: a színésznő már akkor is viselt egy Mark Bagdley és James Mischka tervezte ruhát, amikor a kilencvenes években Lois Lane újságírónőt alakította Dean Cain partnereként a Superman újabb kalandjai című sorozatban.

Nézze meg, hogyan állnak és mennyit takarnak a ruhák, amelyeket a született feleség kiválogatott magának!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Jön a hét legfontosabb eseménye  - Így várják a tőzsdék

Jön a hét legfontosabb eseménye - Így várják a tőzsdék

Ma reggel az ázsiai tőzsdék többsége emelkedett, a japán részvénypiac viszont esett, ott a jen erősödése tartotta nyomás alatt az árfolyamokat. Az európai tőzsdék erősödtek, és az amerikai részvénypiacok is pluszban nyitottak, bár később kisebb lefordulás történt. A befektetők alapvetően a hét legfontosabb eseményére, az amerikai jegybank szerdai kamatdöntő ülésére figyelnek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×