eur:
394.6
usd:
354.87
bux:
72685.08
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Kóstolgatja feleségét a Nagy Fehér Cápa

Piszkos trükköket alkalmaz Greg Norman annak érdekében, hogy rákényszerítse nejét: egy év után írja végre alá a válási papírokat. A golfsztár állítólag letiltatta felesége bankkártyáit, és kicseréltette a zárakat közös házuk ajtajain.

A feleség, Laura azt állítja, hogy férje - akinek beceneve Nagy Fehér Cápa - új barátnőjével, a teniszlegenda Chris Everttel páváskodik, míg őt egy fitying nélkül küldte el.

A golfozó Laura szerint piszkos trükkökkel próbálja kikényszeríteni, hogy aláírja a válási dokumentumokat: már letiltatta a hitelkártyáit és kicseréltette közös, 10,5 millió dollárt érő floridai villájuk zárait is.

Greg Norman valószínűleg abban bízik, hogy ha sikerül "kiéheztetnie" feleségét, az majd alacsonyabb összeggel is megelégszik majd.

A férfi ügyvédje szerint röhejes, hogy Laura azt állítja: szegény.

"Azt kell mondanom, hogy annyit költ, amennyit akar, és ott vakációzik, ahol csak kedve tartja" - mondta Greg Norman jogi képviselője.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Jön a hét legfontosabb eseménye  - Így várják a tőzsdék

Jön a hét legfontosabb eseménye - Így várják a tőzsdék

Ma reggel az ázsiai tőzsdék többsége emelkedett, a japán részvénypiac viszont esett, ott a jen erősödése tartotta nyomás alatt az árfolyamokat. Az európai tőzsdék erősödtek, és az amerikai részvénypiacok is pluszban nyitottak, bár később kisebb lefordulás történt. A befektetők alapvetően a hét legfontosabb eseményére, az amerikai jegybank szerdai kamatdöntő ülésére figyelnek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×