eur:
394.6
usd:
354.87
bux:
72685.08
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Hat ember került kórházba a kutyatámadás miatt

Ok nélkül uszította rá a kutyáját egy részeg férfi vadidegenekre Karlsruhéban. A támadás nyomán hatan kerültek kórházba.

A tolószékhez kötött, részeg férfi látszólag ok nélkül kezdte el szidalmazni a vásárlókat, akikre a kutyáját is ráuszította. "A részegségen kívül nem tudunk más okot feltételezni" - közölte a helyi rendőrség szóvivője, aki elmondta az is, hogy bár a férfi német, a kutyát franciául utasította támadásra.

A border collie egy rendőrnőt és öt vásárlót harapott meg - mind a hatan kórházba kerültek. Mire a rendőrök a helyszínre érkeztek, kétszáz fős tömeg gyűlt össze a csetepaté helyszínén, és többen közülük felháborodtak, amikor meglátták, hogy a rendőrök legyűrik a tolószékes embert.

"A távolabb állók nem tudták, mire történik, és meg akarták védeni a férfit a rendőröktől. Volt, aki esernyővel támadt az egyenruhásokra" - számolt be a szóvivő.

A 41 éves férfi egyébként egy sérülése miatt kényszerült ideiglenesen tolószékbe. Most a bírósági tárgyalásra vár; testi sértéssel, a letartóztatásnak való ellenállással és verbális becsületsértéssel vádolják. A kutyát ideiglenesen egy állatmenhelyen helyezték el.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Jön a hét legfontosabb eseménye  - Így várják a tőzsdék

Jön a hét legfontosabb eseménye - Így várják a tőzsdék

Ma reggel az ázsiai tőzsdék többsége emelkedett, a japán részvénypiac viszont esett, ott a jen erősödése tartotta nyomás alatt az árfolyamokat. Az európai tőzsdék erősödtek, és az amerikai részvénypiacok is pluszban nyitottak, bár később kisebb lefordulás történt. A befektetők alapvetően a hét legfontosabb eseményére, az amerikai jegybank szerdai kamatdöntő ülésére figyelnek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×