eur:
394.5
usd:
354.64
bux:
0
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Õrületbe kergetik a szomszédokat a Bond-lány egész napos bulijai

Bíróság elé hurcolták egész napos, hangos bulijai miatt a szomszédok Jane Seymourt. Az egykori Bond-lánynak az önkormányzat engedte meg, hogy 24 órás bulikat rendezzen a csendes kis faluban, a helybélieknek ezért nem maradt más eszközük a tiltakozásra, mint hogy jogi útra tereljék az ügyet.

Az 56 éves színésznő és rendező férje messze földön híres partikat rendez a Bath-hoz közeli St. Catherine-ben, amelyekre olyan hírességek járnak rendszeresen, mint Robbie Williams vagy a Radiohead, amely itt is vette fel OK Computer című albumát.

A helybélieknek azonban elegük van abból, hogy a vendégek megzavarják a nyugalmukat, a méregdrága limuzinok miatt állandóan dugók vannak a környező utakon, és hajnalig nem tudnak aludni a zajtól. Mivel a színésznő hivatalos engedélyt kapott a megyei önkormányzattól a 24 órás bulik megrendezésére, a helybéliek számára nem maradt más megoldás, mint bírósághoz fordulni, és kérni az engedély visszavonását.

"Véget akarunk vetni az állandósult dugóknak, valamint a késő éjszakáig tartó bulik, esküvők és konferenciák okozta káosznak" - magyarázta a község önkormányzatának tagja, aki emlékeztetett arra, hogy őket senki nem kérdezte meg az engedély kiadása előtt.

Az első tárgyalást augusztus 14-én tartják, de még nem tudni, részt vesz-e rajta személyesen a színésznő, aki 1984-ben vette meg 350 ezer fontért a 15 holdas birtokot. Akkor szeretett bele a környékbe, amikor itt forgatta a Jamaica Inn című tévéfilmet.

Azóta hárommillió fontot költött a birtok felújítására. Férjével, az 59 éves James Keach-csel mindössze három hónapot tölt itt évente.

Címlapról ajánljuk
Bendarzsevszkij Anton: vörös vonalat lép át a Nyugat a nagy hatótávolságú rakéták oroszországi bevetésével

Bendarzsevszkij Anton: vörös vonalat lép át a Nyugat a nagy hatótávolságú rakéták oroszországi bevetésével

A nyugati szövetségesek és Ukrajna az amerikai ATACMS és a brit Storm Shadow rakéták használatával újabb vörös vonalat léphetnek át, ami valószínűleg megvalósul, csak az időzítés kérdéses – mondta az InfoRádióban az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány igazgatója. A biztonságpolitikai szakértő arról is beszélt, van-e realitása annak, hogy az oroszok válaszcsapásként nukleáris fegyverekhez nyúlnak.

"Debütál" a nagymarosi mobilgát - képek

Soha nem használták még, 2 és fél kilométeren hivatott védeni a települést a Dunakanyarban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×