eur:
394.4
usd:
355.43
bux:
0
2024. szeptember 16. hétfő Edit

Szex a repülőn, kábítószerek és szupersztárok - egy multimilliárdos vallomása

Hosszú interjút adott az egyik brit magazinnak Nagy-Britannia egyik leggazdagabb embere, Sir Richard Branson. A többi között a Virgin légitársaság tulajdonosaként megismert multimilliárdos üzletember meglepő nyíltsággal vallott életéről a beszélgetésben, melyből kiderült: sok mindent kipróbált már.

Élete egyik legnagyobb élményének tartja Sir Richard Branson azt, amikor 19 éves korában egy Los Angelesbe tartó repülőn egy rendkívül attraktív hölgy mellett ült.

"Beszélgettünk, aztán a dolgok egyre komolyabbra fordultak. Õszintén szólva minden férfi vágya az, ami utána történt. Tizenkilenc éves voltam. Emlékszem, amikor leszálltunk a gépről, felém fordult és azt mondta: 'Nézd, kicsit kínos a dolog, de a férjem vár a kijáratnál, megtennéd, hogy lemaradsz egy kicsit'... Ezzel együtt nagyon emlékezetes repülőút volt" - mesélte a milliárdos üzletember.

"Az a gond a mosdókkal a repülőgépeken, hogy túl kicsik, így viszonylag gyorsnak kell lenni, mert nincs hely, meg aztán jön a többi utas és elkezd dörömbölni az ajtón. Amire nagyon élénken emlékszem, az négy tenyérlenyomat a tükrön, miután végeztünk. Akkor arra gondoltam, hogy jobb lenne letörölni őket" - mesélte Sir Richard Branson, aki kizártnak tartotta, hogy közel negyven év után útitársnője tudná, hogy mi lett akkori alkalmi partneréből.

Az emlék azonban mély nyomokat hagyott az üzletemberben, hiszen a Virgin lett az első légitársaság, amelyen dupla ágyak voltak, és olyan szlogenekkel próbálta meg magához csalogatni az utasokat, mint: "Soha nem felejted el az első alkalmat", "Nagyobb tapasztalattal, mint amit a név sugall" (a virgin magyarul szüzet jelent - a szerk.).

Az egyik férfimagazinnak adott interjúban Sir Richard Branson őszintén beszélt kábítószerrel kapcsolatos élményeiről is. Az 57 éves üzletember saját bevallása szerint több tudatmódosító szert is kipróbált és szedett Viagrát is. "Egyszer kipróbáltam az ecstasyt is, de nem volt különösebb hatással rám" - fogalmazott.

A dúsgazdag üzletember természetesen sokat forgolódik a sztárok környezetében is. Az első jointot például nem más, mint a közelmúltban Budapesten járt Rolling Stones gitárosa, Keith Richards tekerte neki.

Sir Richard Branson második feleségével él, két gyermeke van. Egyikükről többször is pletykálták már, hogy Vilmos herceg barátnője. Az üzletember ezt határozottan cáfolta, mondván, a két fiatal csak jó barát.

A milliárdos vállalkozó ráadásul nem is örülne egy mélyebb kapcsolatnak, esetleg egy házasságnak. "Borzalmas ötlet lenne. Semmi bajom Vilmossal, de a királyi család élete és az azzal járó felelősség nagyon nehézzé teszi a mindennapokat" - mondta.

Sir Richard Branson 16 évesen adta ki első magazinját, a Student-et. Az 1970-es években építette ki zeneüzleteinek láncát, a Virgin Megastore-okat, ami országos hírnevet hozott neki a nyolcvanas években. A közelmúltban komoly harcot folytatott Rupert Murdoch-kal az egyik brit kereskedelmi televízióért.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×