eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 15. vasárnap Enikő, Melitta

Rejtélyes víz alatti szörnyet filmeztek le egy eldugott tóban - videó

Különleges víz alatti jelenséget filmeztek le Kína egyik távoli nyugati hegyvidékén. Egyelőre nem tudni, hogy egy retteget vízi szörnyet vagy csak rajban úszó halakat látni a felvételen.

A Kanas-tónál készült videó alapján úgy tűnik, mintha nagyjából 15 hatalmas tárgy vagy teremtmény úszna közvetlenül a tó felszíne alatt.

A felvételt, amelyet egy turista készített, az állami televízió is bemutatta, közölve, hogy ezek az eddigi legjobb felvételek az állítólagos tavi szörnyről, amelynek létezéséről évszázadok óta beszélnek a helyiek.


A tó környékén élők szerint a lény birkákat, teheneket és lovakat hurcol a mélybe, hogy felfalja azokat.

Jüan Koujing, a helyi környezetvédelmi iroda munkatársa, aki több mint két évtizede kutatja a tavat, azt mondta, hogy a videó szerinte valódi, és csak a halak lennének képesek olyan hullámokat kelteni, amilyenek a felvételen látszanak.

Kínai kutatók még az 1980-as években azt állapították meg, hogy a helyiek valószínűleg nagyobb lazacrajokat láttak, amikor a szörny kontúrjait vélték felfedezni a felszín alatt.

Címlapról ajánljuk

"Aggasztó méretű árhullámot" vár a közigazgatási tárca

A védekezés koordinálásáért felelős testületek 0-24 órában követik nyomon a helyzetet, hogy szükség esetén a további döntéseket azonnal meg tudják hozni - ígérik.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×