eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 15. vasárnap Enikő, Melitta

A sztár benyugtatózta gyerekét, mielőtt megölte

Szteroidokkal és gyógyszerekkel volt tele annak a pankrátornak a szervezete, aki családjával, majd magával is végzett egy hónappal ezelőtt, ám szakértők szerint ez nem ad választ Chris Benoit tettére.

Az egyik legtekintélyesebb orvosi szakértő, Kris Sperry által végzett vizsgálat kimutatta, hogy a gyilkosság idején a normális szinthez képest tízszer nagyobb volt a tesztoszteron aránya a profi birkózó szervezetében.

A feleségét és gyermekét is megölő Chris Benoit vérében nyugtató és fájdalomcsillapító nyomaira is bukkantak, és minden bizonnyal ezeket a szereket röviddel a gyilkosságok előtt vette be.

A pankrátornál tesztoszteron-epitesztoszteron arány 59:1 volt, ám a szakértő kiemelte: ez nem mutatja meg, hogy Benoit milyen gyakran és mekkora mennyiséget adott be magának.

Ez az arány egy átlagos férfinál 1:1, a doppingvizsgálatokon 4:1 a megengedett, míg az amerikai profi birkózóliga (WWE) 10:1 felett nem enged senkit versenyezni.

Más szteroidot nem mutattak ki a pankrátor szervezetében, és a vizsgálat azt sem tudta feltárni, hogy tettét mennyire befolyásolta az, hogy hosszú éveken át szedett különböző szereket.

Meggyilkolt felesége szervezetében is találtak gyógyszereket, ám ez nem haladta meg az egészségügyi indokból szedett szerek mértékét. Benoit fiánál, Danielnél magas szinten volt a Xanax, amit valószínűleg a profi birkózó adott be neki, hogy elaludjon, mielőtt megölte.

A 40 éves, népszerű pankrátor június 24-én meggyilkolta feleségét és fiát, majd magával is végzett.

Címlapról ajánljuk

Árvíz - Magyar Péter arra kéri Orbán Viktort, hogy ne Strasbourgba, hanem a gátra menjen

A Tisza Párt vezetője és több tucat szimpatizánsai munkába álltak a Duna partján, a pártelnök szerint katasztrófavédelem, honvédség, rendőrség sehol. A DK is kiadta a maga közleményét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×