eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 15. vasárnap Enikő, Melitta

Victoria Beckham lekoptatta Paris Hiltont

Nem kér a kétes népszerűségből Victoria Beckham, aki határozottan visszautasította Paris Hilton barátkozási szándékát. A labdarúgó David Beckham felesége - és három gyermek édesanyja - attól is tart, hogy egy esetleges barátság rontaná az esélyeit arra, hogy a legnagyobb sztárok közé emelkedjen.

"Csak a holttestemen keresztül" - jelentette ki Victoria Beckham arra a hírre reagálva, mely szerint Paris Hilton szívesen barátkozna vele. "Nem is lehetnénk különbözőek. Engem soha nem látnak kiszédülni egy éjszakai klubból bugyi nélkül" - tette hozzá a közelmúltban újra összeállt Spice Girls énekesnője.

A nemrég a börtönt is megjárt Paris Hilton korábban azt nyilatkozta: szívesen meghívná Victoria Beckhamet egy kis hollywoodi kicsapongásra. "Tudom, hogy mi ketten jól kijönnénk. Lelki társak is lehetnénk" - mondta az örökösnő egy barátjának.

Más kérdés, hogy Victoria Beckhamnek a személyes megfontolásokon túl szakmai indokai is vannak a barátkozás visszautasítására. Az énekesnő attól tart ugyanis - és látva Britney Spears példáját, erre lehet is oka -, hogy a Paris Hiltonnal kötendő barátság komolyan megnehezíthetné azt, hogy a legmenőbb, A-listás sztárok közé küzdje fel magát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
Ennyit az elsöprő iráni válaszcsapásról? – Három lehetséges ok, amiért Teherán még nem támadta meg Izraelt

Ennyit az elsöprő iráni válaszcsapásról? – Három lehetséges ok, amiért Teherán még nem támadta meg Izraelt

Július 31-én villámcsapásként érkezett a hír, mely szerint egy robbanásban életét vesztette Iszmail Hanijeh, a Hamász politikai ágának vezetője és a terrorszervezet legbefolyásosabb tagja. A feszültséget tovább fokozta, hogy a detonációra egy teheráni szállodában került sor. Irán azonnal felvonta a bosszút szimbolizáló vörös zászlót, a különféle nyugati hírszerző ügynökségek pedig egész augusztusban arról közöltek híreket, hogy „a következő héten” már biztosan támadás fog indulni Izrael ellen. Az iráni válaszcsapás egyelőre elmaradt, de miért? Itt van három lehetséges magyarázat Teherán tétlenségére.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×