eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 15. vasárnap Enikő, Melitta

Bizarr csere: szextelefonszámot kapott egy 34 éves anyuka

Szextelefon-hívásokat kapott egy 34 éves brit nő, miután mobilszolgáltatót váltott.

A háromgyermekes anya, Rachel Collick megváltoztatta telefonszámát, és meglepődve tapasztalta, hogy új számán szexuális szolgáltatásokkal összefüggő hívásokat kapott.

A 34 éves brit nő elmondta: szinte azonnal csörögni kezdett a telefonja, egy férfi kereste, aki egy nimfomán nővel akart beszélni.

Az eset rövid időn belül többször is megismétlődött, ám Rachel Collick megelégelte a hívásokat, és elmondta az érdeklődőknek, hogy rossz számot hívtak, amire többen mérgesen reagáltak.

A brit nő hozzátette: több alkalommal a hétéves lánya vette fel a telefont, és csak annyit mondott, hogy egy furcsa ember van a vonalban.

Volt olyan telefonáló, aki a nimfomán nővel akart csevegni, egy másik férfi arra vágyott, hogy trágár szavakat mondjon neki, míg egyszer egy mérges feleség is felhívta, és azzal vádolta meg a 34 éves brit nőt, hogy telefonszexet folytatott a férjével.

A szolgáltató új számot ajánlott a nőnek, ám Rachel Collick nem akar újra változtatni.

A cég szóvivője szerint a probléma bizarr, és korábban nem fordult elő hasonló eset.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
Ennyit az elsöprő iráni válaszcsapásról? – Három lehetséges ok, amiért Teherán még nem támadta meg Izraelt

Ennyit az elsöprő iráni válaszcsapásról? – Három lehetséges ok, amiért Teherán még nem támadta meg Izraelt

Július 31-én villámcsapásként érkezett a hír, mely szerint egy robbanásban életét vesztette Iszmail Hanijeh, a Hamász politikai ágának vezetője és a terrorszervezet legbefolyásosabb tagja. A feszültséget tovább fokozta, hogy a detonációra egy teheráni szállodában került sor. Irán azonnal felvonta a bosszút szimbolizáló vörös zászlót, a különféle nyugati hírszerző ügynökségek pedig egész augusztusban arról közöltek híreket, hogy „a következő héten” már biztosan támadás fog indulni Izrael ellen. Az iráni válaszcsapás egyelőre elmaradt, de miért? Itt van három lehetséges magyarázat Teherán tétlenségére.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×