eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 14. szombat Roxána, Szeréna

Újra együtt forgat a két világsztár jóbarát

Több mint tíz év után újra együtt forgat majd Robert De Niro és Al Pacino, a két veterán színészhez pedig egy harmadik világsztár, a rapper 50 Cent is csatlakozhat.

A Righteous Kill (szó szerinti fordításban Jogos gyilkosság) forgatása szeptemberben kezdődik, a szereposztás azonban már minden bizonnyal végleges.

A thrillerben a Robert De Niro és Al Pacino alakította detektívpáros nyomozását követhetjük végig egy sorozatgyilkos után, amelynek során egy drogdíler - akinek szerepét minden bizonnyal 50 Cent, azaz Curtis Jackson játssza majd - segíti őket.

A két veterán világsztár A keresztapa 1974-es második része óta nem forgatott együtt, csupán egyetlen közös jelenetük volt az 1995-ben készült Szemtől szemben című filmben.

Curtis Jackson számára sem lesz idegen a forgatás: ő saját életrajzi ihletésű filmjében, a Pénzed vagy életedben játszott már.

A 60 millió dolláros költségvetésű Righteous Killt az a Jon Avnet rendezi, akinek nevéhez egyebek mellett a Sky kapitány és a holnap világa, a Bigyó felügyelő vagy a Vörös sarok című filmek fűződnek.

Címlapról ajánljuk
Egyre fiatalabb gyerekek hívják a Kék Vonalat, növekszik az öngyilkossági késztetések száma

Egyre fiatalabb gyerekek hívják a Kék Vonalat, növekszik az öngyilkossági késztetések száma

Szeptember 10-én volt az öngyilkosság-megelőzés világnapja. A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány lelkisegély-szolgálatást az elmúlt egy évben mintegy harmincezer esetben keresték meg beszélgetésre, megértésre vágyó gyerekek és fiatalok. Több mint kétezer megkeresésben jelent meg az öngyilkossági gondolat, ezerötszáz esetben pedig önsértés miatt kértek segítséget a fiatalok.

Hóviharok szeptemberben: itt vannak a legvadabb videók

Boris meglehetősen télies havazást dobott az Alpok keleti területein már pénteken, ám a "móka" folytatódik majd a hétvégén is. A megosztókra feltöltött videók drámai képet mutatnak arról, milyen is az, amikor a nyárból egyik napról a másikra bezuhanunk a télbe.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
Azt hitted, a Kalasnyikov csak gépkarabélyként létezik? – Nagyobbat nem is tévedhetnél

Azt hitted, a Kalasnyikov csak gépkarabélyként létezik? – Nagyobbat nem is tévedhetnél

Bár sokak számára meglepően hathat, a legendás orosz Kalasnyikov messze nem csak gépkarabélyokat jelölhet. A fegyvercsaládról szóló cikksorozatunkban foglalkoztunk már a szovjet érában gyártott „klasszikusokkal”, az orosz újragondolásokkal, és a más országok által használt kópiák egy részével is, most pedig górcső alá vesszük a széria egyéb variánsait, hiszen Mihail Kalasnyikov dizájnja a géppuskáktól a sörétes puskákig számtalan fegyverben megtalálható.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×