eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 14. szombat Roxána, Szeréna

Szinte meztelen nők sütik el élő adásban - képek

Szinte meztelen nők versengenek egy új valóságshow hatezer ausztrál dolláros (több mint 930 ezer forintos) fődíjáért: a nők a világ legmodernebb fegyvereit használják.

A Girls and Guns (Lányok és puskák) című műsort egy internetes cég előfizetői élvezhetik.

A lányok háromhetes kiképzésen vesznek részt, hogy azután bikiniben lőjék szitává a kijelölt célpontokat.

A honlap szerint a valóságshow "a gyönyörű nők és durva tűzerő" találkozása. Képeket itt láthat!

Kiborító valóságshow-k

Az Egyesült Királyságban 2003-ban készült "There's Something About Miriam", egy hétszereplős valóságshow lényege egy átverés volt.

A műsorban hat férfi küzdött hetekig egy nő, Miriam kegyeiért, ám egy idő után kiderült, hogy Miriam férfinak született, transzszexuális.

Bár a műsorból vetített részleteket az egyik brit televízió még azelőttről, amikor a versenyzők rájöttek, hogy a 21 éves modell férfiként jött a világra, az egész sorozatot soha nem vetítették le Nagy-Britanniában, a valódi férfiak ugyanis megfenyegették a készítőket, hogy beperelik őket.

Az amerikai Fox csatorna sem úszta meg balhé nélkül: kénytelenek voltak törölni műsorukból a "Seriously, Dude, I'm Gay" című valóságshowt, mert az mérhetetlenül felbőszítette a meleg szervezeteket.

A műsorban két heteroszexuális férfinak kellett meggyőznie barátait, családját és ismeretleneket arról, hogy valójában homoszexuális. A fura vetélkedő díját az nyerte volna, akiről egy bizottság legtöbb tagja elhitte, hogy valóban meleg. Ha kíváncsi arra, hogy még mivel szórakoztatták magukat a valóságshow-k nézői,kattintson ide!

Címlapról ajánljuk
Egyre fiatalabb gyerekek hívják a Kék Vonalat, növekszik az öngyilkossági késztetések száma

Egyre fiatalabb gyerekek hívják a Kék Vonalat, növekszik az öngyilkossági késztetések száma

Szeptember 10-én volt az öngyilkosság-megelőzés világnapja. A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány lelkisegély-szolgálatást az elmúlt egy évben mintegy harmincezer esetben keresték meg beszélgetésre, megértésre vágyó gyerekek és fiatalok. Több mint kétezer megkeresésben jelent meg az öngyilkossági gondolat, ezerötszáz esetben pedig önsértés miatt kértek segítséget a fiatalok.

Hóviharok szeptemberben: itt vannak a legvadabb videók

Boris meglehetősen télies havazást dobott az Alpok keleti területein már pénteken, ám a "móka" folytatódik majd a hétvégén is. A megosztókra feltöltött videók drámai képet mutatnak arról, milyen is az, amikor a nyárból egyik napról a másikra bezuhanunk a télbe.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
Azt hitted, a Kalasnyikov csak gépkarabélyként létezik? – Nagyobbat nem is tévedhetnél

Azt hitted, a Kalasnyikov csak gépkarabélyként létezik? – Nagyobbat nem is tévedhetnél

Bár sokak számára meglepően hathat, a legendás orosz Kalasnyikov messze nem csak gépkarabélyokat jelölhet. A fegyvercsaládról szóló cikksorozatunkban foglalkoztunk már a szovjet érában gyártott „klasszikusokkal”, az orosz újragondolásokkal, és a más országok által használt kópiák egy részével is, most pedig górcső alá vesszük a széria egyéb variánsait, hiszen Mihail Kalasnyikov dizájnja a géppuskáktól a sörétes puskákig számtalan fegyverben megtalálható.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×