eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 14. szombat Roxána, Szeréna

Csak "kifulladt" a spiccesnek tűnő francia elnök?

Nem volt spicces, csupán kifulladt - állítja a francia elnök. A bevallottan antialkoholista Nicolas Sarkozy a két héttel ezelőtti G8-csúcson meglehetősen bizonytalannak és vicces kedvűnek tűnt, amikor sajtótájékoztatót tartott Vlagyimir Putyin orosz elnökkel folytatott megbeszélései után.

A francia államfő kedden az Elysée Palotában nyilatkozott a különös esetről, és azt állította, hogy hétfőn látta először az alakításáról készült felvételt: amikor hazaért, családja éppen a videót nézte, és meglehetősen jól szórakozott.

"Kifutottam az időből, ezért négyesével szedtem a lépcsőfokokat. Nem volt különösebb mondanivalóm, így megkérdeztem, vannak-e kérdések" - magyarázta az újságíróknak Nicolas Sarkozy.

"Egy csepp alkoholt sem ittam. Ez nem különleges érdem, egyszerűen csak nem szeretem" - tette hozzá a magyar származású francia elnök, aki az esetről készült felvételen - amelyet már több mint 15 millióan láttak az interneten - furcsán motyog, vigyorog és többször is megvonja a vállát.

Nicolas Sarkozy azt állítja, hogy egyetlen káros szenvedélye a szivarozás, de csak akkor gyújt rá, ha nem ideges, különben megfájdul a feje.

A francia politikai elit és a helyi média is azt kommunikálja: tényleg csupán arról van szó, hogy az elnök kifogyott a szuszból, a jobboldali politikus viselkedéséből azonban azóta sokan is gúnyt űznek.

Címlapról ajánljuk

Időjárás: "halmozzanak fel élelmiszert, és készüljenek fel az áramkimaradásokra is"

Súlyos áradások, viharos szél és heves esőzések sújtják a hét végén Közép-Európa országait az előrejelzések szerint. Lengyelországban a hatóságok arra szólították fel a lakosokat, hogy halmozzanak fel élelmiszert, és készüljenek fel áramkimaradásokra is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
Tragédia szélén Ukrajna hadjárata, drasztikus döntésre készül a NATO - Híreink az orosz-ukrán háborúról pénteken

Tragédia szélén Ukrajna hadjárata, drasztikus döntésre készül a NATO - Híreink az orosz-ukrán háborúról pénteken

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök is elismerte, hogy az orosz csapatok nyugati irányból komoly offenzívát indítottak az ukránok által megszállt kurszki kiszögellés ellen. Egy orosz rakéta eltalált egy Saint Kitts és Newis szigetek zászlaja alatt közlekedő teherhajót a Duna-delta környékén, nemzetközi vizeken. Ma kerül sor a brit és amerikai vezetők csúcstalálkozójára, ahol eldőlhet, hogy támadhatja-e Kijev a nyugati fegyverekkel Oroszországot. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×