eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 14. szombat Roxána, Szeréna

Minden idők legnagyobb visszatérése előtt a Spice Girls

Ismét összeáll a 90-es évek egyik legsikeresebb lánycsapata, a Spice Girls. Az egyesülés előtt az együttes menedzsere szigorú szabályokat fektetett le: így például az öt lány közül egyik sem lehet várandós.

Immár biztos, hogy ismét együtt énekel majd a 90-es évek talán legsikeresebb lánycsapata, a Spice Girls. A siker érdekében az együttes menedzsere rendkívül szigorú szabályokat határozott meg a tagok számára.

Simon Fuller például megszabta, hogy az öt énekesnő egyike sem lehet várandós, mert ezzel veszélyeztetné a sikeres visszatérést. Egy másik szabály szerint tilos bármilyen veszekedés, hiszen az rontaná Victoria Beckham, Emma Bunton, Geri Halliwell, Mel B és Mel C esélyeit.

A menedzser a jelek szerint semmit sem akar a szerencsére bízni és az eddig kiszivárgott információk szerint ez lehet a poptörténelem egyik legnagyobb visszatérése.

Címlapról ajánljuk

Időjárás: "halmozzanak fel élelmiszert, és készüljenek fel az áramkimaradásokra is"

Súlyos áradások, viharos szél és heves esőzések sújtják a hét végén Közép-Európa országait az előrejelzések szerint. Lengyelországban a hatóságok arra szólították fel a lakosokat, hogy halmozzanak fel élelmiszert, és készüljenek fel áramkimaradásokra is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
Tragédia szélén Ukrajna hadjárata, drasztikus döntésre készül a NATO - Híreink az orosz-ukrán háborúról pénteken

Tragédia szélén Ukrajna hadjárata, drasztikus döntésre készül a NATO - Híreink az orosz-ukrán háborúról pénteken

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök is elismerte, hogy az orosz csapatok nyugati irányból komoly offenzívát indítottak az ukránok által megszállt kurszki kiszögellés ellen. Egy orosz rakéta eltalált egy Saint Kitts és Newis szigetek zászlaja alatt közlekedő teherhajót a Duna-delta környékén, nemzetközi vizeken. Ma kerül sor a brit és amerikai vezetők csúcstalálkozójára, ahol eldőlhet, hogy támadhatja-e Kijev a nyugati fegyverekkel Oroszországot. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×