eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 14. szombat Roxána, Szeréna

Kényszerrel táplálhatják a börtönben Paris Hiltont

Infúzióval táplálnák a börtönben az éhségsztrájkoló Paris Hiltont, ugyanis sokan aggódnak a botrányairól elhíresült nő egészsége miatt.

A börtönbüntetését töltő hotellánc-örökösnő éhségsztrájkba kezdett, és egy hét alatt több mint két kilogrammot fogyott, így már csak 45 kilogramm a súlya.

Egy közeli forrás szerint Paris Hilton nagyon gyengének és meggyötörtnek tűnik, olyan sovány lett, hogy a csontjai szinte átszúrják a bőrét. Az arca is sápadt, mivel nem sminkelheti magát, míg a haja sem túl ápolt, ugyanis szappan moshatja sampon helyett.

A lynwoodi börtön orvosai arra figyelmeztették a 26 éves sztárt, hogy infúziót kötnek be neki, és ezen keresztül látják el a táplálékkal, ha nem kezd el enni.

A milliomos hotellánc-örökösnő nem nézhet televíziót, és naponta egy órát beszélhet családjával telefonon.

Anyja amiatt aggódik, hogy lánya most napi 23 órát egyedül tölt, legtöbbször csak a plafont bámulja, míg korábban sohasem unatkozott.

Címlapról ajánljuk

Időjárás: "halmozzanak fel élelmiszert, és készüljenek fel az áramkimaradásokra is"

Súlyos áradások, viharos szél és heves esőzések sújtják a hét végén Közép-Európa országait az előrejelzések szerint. Lengyelországban a hatóságok arra szólították fel a lakosokat, hogy halmozzanak fel élelmiszert, és készüljenek fel áramkimaradásokra is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
Tragédia szélén Ukrajna hadjárata, drasztikus döntésre készül a NATO - Híreink az orosz-ukrán háborúról pénteken

Tragédia szélén Ukrajna hadjárata, drasztikus döntésre készül a NATO - Híreink az orosz-ukrán háborúról pénteken

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök is elismerte, hogy az orosz csapatok nyugati irányból komoly offenzívát indítottak az ukránok által megszállt kurszki kiszögellés ellen. Egy orosz rakéta eltalált egy Saint Kitts és Newis szigetek zászlaja alatt közlekedő teherhajót a Duna-delta környékén, nemzetközi vizeken. Ma kerül sor a brit és amerikai vezetők csúcstalálkozójára, ahol eldőlhet, hogy támadhatja-e Kijev a nyugati fegyverekkel Oroszországot. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×