eur:
394.69
usd:
355.9
bux:
72955.98
2024. szeptember 13. péntek Kornél

Megerőszakolta, majd azt mondta: "Most segítsen Jézusod!"

Ausztráliában elítélték azt a férfit, aki megerőszakolt egy muzulmán nőt, amiért az érdeklődött a kereszténység iránt. Az asszony, akivel már férje sem áll szóba, attól retteg, hogy megölik.

"A szabadság miatt jöttem Ausztráliába, de Abdul Reda elvette tőlem" - mondta az az Irakból menekült asszony, akit a férfi megerőszakolt.

A sydneyi bíróság mindössze harminc perc alatt hozott ítéletet az erőszakoló ügyében: a férfinak legalább öt évet mindenképpen rács mögött kell töltenie, amiért megbecstelenítette a neve elhallgatását kérő nőt.

Abdul Reda egy barátjával látogatta meg a nőt - ismerősét - az egyik ausztrál menekültközpontban. Észrevették, hogy a Bibliát olvassa, és keresztényekkel ismerkedik.

A két férfi kijelentette: a keresztények, és akik érdeklődnek a vallásuk iránt, mind hitetlenek. Hozzátették, hogy az a muzulmán, aki megöli a nőt, a mennybe jut.

A korábbi fenyegetés ellenére Abdul Redának végül sikerült elérnie, hogy a nő találkozzon vele, a férfi azt mondta neki: hírei vannak  Irakban maradt családtagjairól.

Amikor az áldozat megjelent, a férfi leütötte és kétszer megerőszakolta, majd odavetette: "Most segítsen Jézusod!"

Hiába ítélték el támadóját, a nő rettegésben él. Attól tart, hogy Abdul Reda családja bosszúból megöli, vagy becsületbeli gyilkosság áldozata lesz.

"Itt, Ausztráliában is megölhetnek. Korábban nem féltem senkitől. Amikor Szaddám Huszein börtönbe vetett, akkor is erős voltam" - mondta a nő, akivel már a férje sem hajlandó szóba állni, amiért felesége szégyent hozott a családjára.

"Jobb lenne, ha meghalnék" - közölte elkeseredetten a megtört asszony.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
Bejelzett az indikátor: az aranynál is nagyobbat robbanhat most ez a befektetés!

Bejelzett az indikátor: az aranynál is nagyobbat robbanhat most ez a befektetés!

Ha valaki azt gondolta, hogy a címben feltüntetett indikátor bejelzése azt jelenti, hogy megkapta a részvénypiac a zöld lámpát és nagy hévvel lehet rátenyerelni a Vétel gombra, akkor őt ki kell ábrándítanunk: éppen ennek az ellentéte történt, az amerikai kötvénypiacról ugyanis olyan jelzés érkezett, ami a recessziót vetíti előre. Ez nem jelent jót az eddig szárnyaló tőzsdei befektetések, olyan trend indulhat el most a világ tőzsdéin, ami a kispadra ültetheti az elmúlt hónapok sztárszektorait. De azért ne csüggedjünk, mert ebben a környezetben is van egy felemelkedő befektetés, ami - mint azt a címben is jeleztük - még az aranynál is magasabb hozamokat hozhat a befektetők számára, ha hiszünk az elmúlt évtizedek példáinak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×