eur:
395.44
usd:
357.12
bux:
72340.83
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Megdöbbentő sztárvallomás: "Borzalmas dolgokon mentem keresztül"

Három évig nem hallatott magáról a 80-as évek egyik kultikus brit zenekarának, a Soft Cellnek az énekese. Marc Almond azonban egy súlyos, agysérülést is okozó motorbaleset után, alig napokkal 50. születésnapja előtt új lemezzel jelentkezett.

Borzalmas motorbaleset részese volt 2004 novemberében Marc Almond énekes. A Soft Cell korábbi frontembere teljesen összetörte magát és az agya is megsérült.

A felépülés három évig tartott, most azonban új lemezzel (Stardom Road) jelentkezik a szólóénekesként is sikeres előadó.

A lemez feldolgozásokat tartalmaz, aminek két oka van. Egyfelől a zenész egészségi állapota nem engedte meg, hogy saját számokat írjon, másrészt a dalok végigvonultak egész életén és segítették az elmúlt három évben is - mondta Marc Almond.

"Mindent elölről kellett kezdenem. Énekórákra jártam, az egyik fülemre nem hallottam, nem tudtam rendesen lélegezni, mert a tüdőm is sérült" - emlékezett vissza az énekes.

"Annyi csövet dugtak le a torkomon, hogy lehorzsolta a hangszálaimat. Amikor viszont megkezdődött a gyógyulás, felnőttem a kihíváshoz" - tette hozzá Marc Almond.

"A baleset óta nem élhetem azt az életet, amit korábban. Nem is szeretném. Borzalmas dolgokon mentem keresztül, de sikerült" - fejezte be vallomását az előadóművész.

Címlapról ajánljuk

Ausztriában máris itt a tél - kép, videó

Néhány napja még a hónapok óta tartó tűrhetetlen kánikula miatt szomjaztunk egy kis enyhülést, nyugati szomszédunkban talán nem is sejtették, milyen gyorsan és extrém módon teljesülnek a vágyak...
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×