eur:
395.27
usd:
357.43
bux:
72340.83
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Mi a jó szex titka? Fűszeres szalámi és büdös sajt!

Nem az osztriga és a pezsgő, hanem a fűszeres szalámi és a büdös sajt a jó szex titka - derült ki egy olasz felmérésből. A megkérdezett nők negyede szerint neki a szalámi a kedvenc afrozidiákuma, míg 21 százalékuk a büdös sajtra esküszik.

A sáfránnyal ízesített milánói rizottó, illetve a párolt zöldségtál 12-12 százalék szerint növeli a libidót.

Az osztriga, amelyet klasszikus afrozidiákumnak tartanak, de viszonylag ritka Olaszországban, nem is szerepelt a lehetőségek között a Telecom Italia által készített felmérésben.

"Egyértelműen kimutatható, hogy a mediterrán konyha jó hatással van a libidóra" - jelentette ki határozottan Alessandro di Gregorio táplálkozási szakértő.

Meg is tudta magyarázni, miért jó a szalámi: a Ndujának nevezett méregerős calabriai szalámi szerinte gyorsítja a vér áramlását.

"A chili elősegíti annak a peptidnek a feloldódását a bélben, vagyis úgy működik, mint a természetes Viagra" - hangsúlyozta.

Egyetért vele az impotencia kezelésének egyik szakértője, Bruno Giammusso is, aki szerint az olasz ételek kimondottan jó hatással vannak a férfiak potenciájára.

Címlapról ajánljuk

HÖOK: felül kell vizsgálni a mostani kollégiumi rendszert

Szükség van Budapesten a korábban tervezett Diákvárosra - ezt az álláspontot képviseli továbbra is a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája, amely a Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szervezetével együtt folytat konzultációt a Kulturális és Innovációs Minisztériummal. A HÖOK egy-két hónapon belül fejezi be friss kutatását a kollégiumi férőhelyek számáról és minőségéről, de Budai Marcell szerint néhány következtetés már most borítékolható.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×