eur:
395.44
usd:
357.14
bux:
72340.83
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Egérfogóba dugta férfiasságát: ráfaragott

Egy színész beperelte Johnny Knoxville-t, a Jackass - A vadbarmok támadása című film egyik szereplőjét, azt állítva, hogy nem fizetett neki egy bizarr mutatványért, amelyben megsérült.

Perry Caravello azt mondja, hogy Knoxville, Jimmy Kimmel műsorvezető és Adam Corolla rádiós műsorvezető tízmillió dollárt (1,85 milliárd forintot) ígért neki, ha a nemi szervét beledugja egy egércsapdába.

A kereset szerint Perry Caravellót megalázták, amikor a mutatványról készült felvétel megjelent az interneten. Knoxville, Kimmel és Corolla egyelőre nem reagált az állításokra.

Caravello azt állítja, hogy a felvétel az engedélye nélkül készült, ráadásul az annak hasznából ráeső részt sem kapta meg.

A színész azért is perel, mert Jimmy Kimmel nem fizette ki a munkáját a 2003-as Windy City Heat című filmben.

Állítása szerint Knoxville azt ígérte neki, hogy fizeti majd a film DVD-jének kiadásakor a rádiós reklámokat Corolla showjában, ha megcsinálja az egércsapdás mutatványt.

A Jackass című sorozat, amelyben a résztvevők veszélyes mutatványokat vállalnak, 2000-ben indult az MTV-n, azóta már két mozifilm is készült belőle.

Címlapról ajánljuk

Ausztriában máris itt a tél - kép, videó

Néhány napja még a hónapok óta tartó tűrhetetlen kánikula miatt szomjaztunk egy kis enyhülést, nyugati szomszédunkban talán nem is sejtették, milyen gyorsan és extrém módon teljesülnek a vágyak...
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×