eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 15. vasárnap Enikő, Melitta

Bosszút állna Vilmos hercegen volt kedvese

Nem búslakodik tovább a Vilmos herceggel való szakítása után Kate Middleton, inkább bosszút állna azért, hogy nem kerülhetett be a királyi családba.

A 25 éves nő szinte sugárzott a boldogságtól, amikor egy férfival látták együtt egy taxiban.

A partner valószínűleg Vilmos herceg egy közeli barátjának, Jamie Murray-Wellsnek az ismerőse volt, és Kate Middleton így akart bosszút állni az ötéves kapcsolat felbomlásáért.

"Kate sokat flörtölt Jamie barátjával, és tudta jól, bármi, amit tesz, azonnal visszajut Vilmoshoz. Talán megpróbálta féltékennyé tenni" - mondta a nő ismerőse, aki szerint Kate Middleton még mindig érez valamit a herceg iránt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
A holland lakásviszonyokat idézik a belvárosi kerületek

A holland lakásviszonyokat idézik a belvárosi kerületek

Tavaly év végén a hazai lakásállomány elérte a 4,6 milliót, melynek közel harmada (32 százaléka) Budapesten és Pest megyében található. A lakásszám területi eloszlása mellett azonban azok tulajdonviszonyai között is nagy eltéréseket láthatunk. Bár Magyarországon hagyományosan magas a saját tulajdonú lakásban élők aránya, egyes településeken és fővárosi kerületekben ez a holland vagy a francia arányokat idézi, miközben sok helyen a településen élők 100 százaléka saját lakásban él. Hogy ezen a téren mi jellemzi az országot nemzetközi viszonylatban és mekkorák az országon belüli különbségek, azt a KSH legfrissebb számai alapján néztük meg.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×