eur:
395.2
usd:
358.04
bux:
72425.57
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Az agresszív smink visszatérése

A videoklipek alapján nem tudhatjuk, hogy a negyvenes években vagyunk-e, vagy napjainkban - leszámítva, hogy a negyvenes években még nem voltak videoklipek. A szereplők ugyanis sokszor ugyanúgy néznek ki, mint hatvan évvel ezelőtti társaik.

Amy Winehouse ékes példája annak, hogyan szökött be a negyvenes-ötvenes évek sminkdivatja napjainkba. Az énekesnőt szinte mindenki erős, macskaszemre hasonlító sminkben tudja csak maga elé képzelni.


És nem ő az egyetlen brit előadó, aki agresszív formákat pingál a szeme köré. Riválisa, Lily Allen is hajlik arra, hogy sokszínű formákkal díszítse az arcát.

Az új divat nem kerülte el a kifutókat sem. A Prada-, Alexander McQueen- és a Louis Vuitton-kollekciók bemutatóin is látni lehet igen erőteljes sminkben felvonuló lányokat.

A brit sminkművész, Ashley Ward nagyon várja, hogy ismét divatba jöjjön a macskaszem. Szerinte a nők ilyen sminkkel sokkal agresszívebbnek hatnak és sokkal egyénibbek.

Talán nem ő az egyetlen, aki örülne ennek. Valószínűleg a folyékony szemhéjtus gyártói sem tiltakoznának, ha minden nő vastagon kenné magára termékeiket.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×