eur:
396.49
usd:
359.73
bux:
72309.32
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Micimackótól és a Teletubbiestól kell óvni a lengyel gyermekeket?

Lengyelországban pszichológusok szakvéleménye alapján döntik el, hogy az egyik gyermekműsor valóban a homoszexuális életmódot reklámozza-e.

A brit BBC gyermekműsorát, a Teletubbiest addig nem vetíthetik a lengyel televízióban, ameddig pszichológusok nem mondanak véleményt arról, hogy valóban a homoszexuális életmódot népszerűsíti-e.

A gyermekjogok lengyel állampolgári biztosa, Ewa Sowinska a lila színű szereplőtől, Tinky Winkytől óvná a gyermekeket.

"Láttam, hogy egy női retikül van nála. Először észre sem vettem, hogy ez a figura egy fiú" - mondta a politikus.

Az egyik lengyel rádióállomás szavazást tartott, hogy melyik a gyermekekre a legveszélyesebb műsor. Egyesek a Micimackót is kritizálták, arra hivatkozva, hogy csak fiú barátai vannak.

Az uniós hatóságok többször kritizálták Lengyelországot a homoszexualitás elleni fellépés miatt. Legutóbb akkor kapott bírálatot Varsó, amikor az oktatási tárca bejelentette, hogy elbocsátja azokat a pedagógusokat, akik a homoszexualitást népszerűsítik.

Címlapról ajánljuk

A minimálbért a bruttó átlagbérhez köthetik a jövő évtől - Kormányinfó

A hétközi kormányülést követően Kormányinfót tartott Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő válaszol újságírói kérdésekre is. Szó volt a magyar kormány válaszáról az EU bírósága által kiszabott büntetés ügyében, a hírekben szereplő kormányátalakításról, a határon túli választókerületek ügyéről, Magyar Péterről és az ukrajnai békétől lévő távolságról is..
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×