eur:
396.44
usd:
359.86
bux:
72605.12
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

A Forma-1 világsztárjának szexuális titkai - képekkel

A Forma-1-es gyorsasági autós világbajnokság legifjabb titánja, a brit Lewis Hamilton nem csak az autót képes nagyszerűen kézben tartani. Legalábbis ezt állítja egy exkluzív interjúban a sportoló első szerelme, aki szerint a férfi nagyszerűen teljesített az ágyban.

"Szenzációs volt vele a szex. Miként vezetési stílusában, az ágyban is természetes volt" - mesélte a News of the World brit bulvárlapnak Lewis Hamilton első szerelme.

A Forma-1-es autós gyorsasági sorozat legújabb üdvöskéje még csak egy 18 éves szűz fiatalember volt, amikor először találkozott Rachel Butterfielddel 2003-ban.

A hölgy az interjúban elmondta, miként adott neki szerenádot a sportoló, mielőtt először egymáséi lettek volna a Hamilton-család házában.

"Muszáj volt észrevennem, hogy mennyire szégyenlős, és akkor arra gondoltam, hogy nem sok, az ő korában lévő fiú lenne szégyenlős, ha már lett volna szexuális tapasztalata" - mesélte az akkor 16 éves és még érintetlen lány.

Az este további része egy kis gitározással telt, majd a két fiatal egymásra talált. "Nem ez volt életem legkalandosabb szexuális tapasztalata - a jó öreg misszionárius póz... -, de egyike volt a legemlékezetesebbeknek" - mondta Rachel Butterfield.

A lány ilyen szempontból is szívesen emlékezett vissza Lewis Hamilton Mini Cooperjére, melyben "sok emlékezetes órát" töltöttek. "Zenét hallgattunk és viccelődtünk. Egy kicsit több volt mint vidámság és akkor egyszer csal elkezdtünk csókolózni. Hatalmas lett a szexuális feszültség és mielőtt észbe kaptam voltam, kezeim már rángatták le a ruháit, miközben ő a farmeromat cibálta..." - emlékezett vissza a nő az egyik közparkban eltöltött pásztorórára.

"Nagyon rizikós dolog volt ilyet csinálni, de ez plusz borzongást nyújtott, amit mindketten élveztünk" - tette hozzá Rachel Butterfield.

Négy hónapig tartó románcuknak aztán Lewis Hamilton rengeteg elfoglaltsága vetett véget, hiszen a sportoló rengeteg időt töltött gyakorlással, vagy a fejlesztőkkel a gyárban.

Ha képekre kíváncsi Lewis Hamilton első szerelméről, kattintson ide!

Címlapról ajánljuk

Megdöbbentő beismerés: az amerikai tankok már majdnem fele odaveszett Ukrajnában

A tavaly szeptemberben leszállított 31 darab M1A1 SA Abrams harckocsikból mostanra bizonyíthatóan 14-et elveszett az ukrán hadsereg – közölte az Oryx portál.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
Fontos emberek jártak Kijevben, meghallgatásra találhat Ukrajna legfőbb kérése – Háborús híreink csütörtökön

Fontos emberek jártak Kijevben, meghallgatásra találhat Ukrajna legfőbb kérése – Háborús híreink csütörtökön

Antony Blinken amerikai és David Lammy brit külügyminiszter Kijevben tett látogatást szerdán, ahol találkoztak Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel. A találkozó egyik legfőbb kérdése az volt, lehetővé teszi-e a két ország Ukrajnának, hogy az általuk átadott rakétákkal csapást mérjenek mélyen orosz területekre. Bár a jóváhagyást hivatalosan egyelőre nem kapta meg Kijev, brit kormányzati források szerint Londonban erről már megszületett a döntés, és Joe Biden amerikai elnökön is egyre nagyobb a nyomás, hogy megadja az engedélyt. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×