eur:
396.46
usd:
360.15
bux:
71984.74
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Rajtakapták a tetőn szexelő párt - képpel

A London belvárosában dolgozók meglehetősen szokatlan jelenségre lettek figyelmesek egy nap: az egyik ház tetején ugyanis egy párocska szerette egymást, nem mindennapi hevességgel. Eléggé el nem ítélhető módon az aktust az egyik közeli cég alkalmazottai lefilmezték, majd feltették a YouTube-ra.

A YouTube egyik legújabb sztárja az a felvétel, amelyen a férfi és egy nő az egyik londoni belvárosi épület tetején, nyilvánosan szeretik egymást. A jelenetet az egyik, a Sohóban található produkciós cég munkatársai rögzítették.

A vállalatnél dolgozó egyik producer azt mondta: majdnem sokkot kapott, amikor kinézett második emeleti irodája ablakán és észrevette a párt. "Képtelen voltam elhinni, elkezdtem nevetni, majd odahívtam pár kollégámat. A csajok egyike felkapott egy gépet és elkezdte filmezni a jelenetet" - mesélte a hölgy.

"Briliáns délutáni szórakozás volt, de szerintem már megbánták. Azóta Londonban mindenki rajtuk nevet" - vélte egy másik alkalmazott.

Az esetről készített képet Ön is megtekintheti, ha ide kattint!

Címlapról ajánljuk
Szakértő: januártól magyarként jön az orosz olaj Ukrajnán át, a biztosítás a kulcs

Szakértő: januártól magyarként jön az orosz olaj Ukrajnán át, a biztosítás a kulcs

Hétfőn jelentette be a Mol, hogy sikerült megállapodnia az Oroszországból Ukrajnán át érkező kőolaj folyamatos tranzitszállításáról. Az InfoRádió Hortay Olivért, a Századvég energia- és klímapolitikai üzletágának vezetőjét kérdezte a részletekről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×