eur:
395.98
usd:
359.46
bux:
0
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Két ország rendőrségéből csinált bolondot

Két ország rendőrségéből csinált bolondot egy szökött emu. Az állatot végül vadászok lőtték le, de azt még mindig nem tudják, honnan került elő.

Nemzetközi bonyodalmakat okozott egy titokzatos emu. Az állatot órákig üldözte a német rendőrség több járőrautója, állatorvosok és állatkerti ápolók - eredménytelenül.

A német rendőrök végül kénytelenek voltak svájci kollégáikhoz fordulni erősítésért, de az állat mindnyájukból bolondot csinált, így végül német vadászoknak kellett kilőniük.

Az emu sík terepen óránként 30 kilométeres sebességgel menekült a rendőrautók elől. Először Grenzach-Wyhlen közelében tűnt fel a német határ mellett - és máig nem tudják, honnan szökött meg.

"A környéken egyetlen madártelepről vagy állatkertből sem hiányzik emu. Rejtély, honnan került elő" - közölte a rendőrség szóvivője.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
Fontos emberek jártak Kijevben, meghallgatásra találhat Ukrajna legfőbb kérése – Háborús híreink csütörtökön

Fontos emberek jártak Kijevben, meghallgatásra találhat Ukrajna legfőbb kérése – Háborús híreink csütörtökön

Antony Blinken amerikai és David Lammy brit külügyminiszter Kijevben tett látogatást szerdán, ahol találkoztak Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel. A találkozó egyik legfőbb kérdése az volt, lehetővé teszi-e a két ország Ukrajnának, hogy az általuk átadott rakétákkal csapást mérjenek mélyen orosz területekre. Bár a jóváhagyást hivatalosan egyelőre nem kapta meg Kijev, brit kormányzati források szerint Londonban erről már megszületett a döntés, és Joe Biden amerikai elnökön is egyre nagyobb a nyomás, hogy megadja az engedélyt. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×