eur:
396.49
usd:
360.05
bux:
71824.04
2024. szeptember 11. szerda Teodóra

Paris Hilton fél, sokkot kapott és érzelmileg zavarodott

Paris Hilton érzelmileg zavarodott lett és traumába esett amiatt, hogy 45 napos börtönbüntetésre ítélték - jelentette ki a Hilton-szállodalánc örökösnőjéről pszichiátere.

Charles Sophy szerint Paris Hiltonnak időre van szüksége, hogy felépüljön abból a sokkból, amelyet börtönbüntetésének ténye okozott.

A pszichiáter közölte, hogy a milliárdos örökösnő nagyon kétségbeesett, és fél a börtönbe vonulástól.

A 25 éves hivatásos hírességet érvényes jogosítvány nélküli vezetésért ítélték 45 napos elzárásra.

Paris Hiltonra azonban egy újabb per vár, mivel volt barátnője, Zeta Graff színésznő rágalmazással vádolja, és tízmillió dollárt követel kártérítésként.

Graff szerint Paris Hilton egy újságcikkben hazugságokat állított róla, és azzal vádolta meg, hogy zaklatta őt és akkori barátját, Paris Latsis görög származású milliomost.

A tárgyalást május 21-re tűzték ki az ügyben, de a pszichológusa azt mondta, Paris Hilton állapota nem teszi lehetővé, hogy megjelenjen a bíróság előtt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
Trump: a migránsok kutyákat esznek; Harris: mindenki menjen Trump-gyűlésre

Trump: a migránsok kutyákat esznek; Harris: mindenki menjen Trump-gyűlésre

Már meghallgatható a Portfolio Checklist szerdai adása, melyben a magyar idő szerint szerda hajnalban rendezett amerikai elnökválasztási vitával foglalkoztunk. A műsor első részben a jelöltek vitán nyújtott teljesítményét értékeltük Szabó Ákossal, a Portfolio Globál rovatának elemzőjével. Az adás második részében pedig kifejezetten a vita gazdasági aspektusáról illetve Donald Trump és Kamala Harris gazdasággal kapcsolatban tett kijelentéseiről kérdeztük Halas Zoltánt, az OTP Alapkezelő portfóliómenedzserét.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×