eur:
396.1
usd:
359.52
bux:
71885.64
2024. szeptember 11. szerda Teodóra

Botrány: Stallone növekedési hormont szed!

Tiltott növekedési hormon csempészetében találta bűnösnek egy ausztrál bíróság Sylvester Stallonét. A 60 éves filmsztár februárban bukott le a repülőtéren, amikor Rocky Balboa című filmjét népszerűsíteni érkezett az országba. Stallone nem volt ott az ítélethirdetésen, és a büntetést is megússza 22.000 ausztrál dollárral (3,3 millió forinttal).

Az ítéletet ugyan csak a jövő héten hirdetik ki Sydney-ben, de a filmsztár maximális büntetése 22 ezer ausztrál dollár lehet - sokkal kevesebb, mint ha szövetségi bíróság ítélné el. Akkor ugyanis akár 110 ezer dollár (16,7 millió forint) büntetést és öt évet is kaphatna.

Stallone a vádak szerint a vámáru-nyilatkozatban azt állította, nincs nála olyan holmi, amit tilos bevinni Ausztráliába.

A röntgenvizsgálat azonban kimutatta a növekedési hormont tartalmazó üvegeket. A szert egy kínai cég gyártja.

A készítmény fő alkotóanyaga a szomatropin, amely a gyártó ígérete szerint segíti a zsírégetést, növeli az izomtömeget és a szexuális teljesítőképességet, valamint regenerálja a fontos szerveket.

Címlapról ajánljuk

Magyarics Tamás az elnökjelölti vitáról: Trump szokatlanul visszafogott volt, Harris végre megmutathatta magát

A vita nem dönti el a Kamala Harris és Donald Trump közötti versenyt, bár az első kommentárok szerint az alelnök jobban szerepelt, mint riválisa – mondta az InfoRádióban az ELTE emeritus professzora, aki szerint, ha lesz újabb vita, akkor ott majd kiegyensúlyozottabb lehet a műsorvezetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×