eur:
397.05
usd:
360.22
bux:
71742.77
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

Nézze meg, mit kapott születésnapjára David Beckham!

Egy elegáns londoni étteremben, hírességek társaságában ünnepelte 32. születésnapját David Beckham.

Az angol válogatott korábbi csapatkapitánya és felesége a szerda esti összejövetel előtt alaposan bevásárolt: vettek egy háromrészes sötétkék öltönyt 4.500 fontért (1,6 millió forintért) és egy karórát 14 ezer fontért (ötmillió forintért) David Beckhamnek, majd a futballista külön a lábára csináltatott új cipőt.

Az eseményen a családtagok mellett megjelentek Victoria Beckham barátnői, a Spice Girls tagjai is egy kivétellel, valamint több ismert brit színész, televíziós műsorvezető és divattervező is. A születésnapi összejövetel képeit megtekintheti, ha ide kattint.

A születésnapi vacsorán a menü olasz étel volt, emellett bőven fogyott a borból és a pezsgőből is. A buli végösszege 20 ezer fontot (7,2 millió forintot) tett ki.

A Real Madrid középpályása és vendégei a születésnap megünneplése mellett arra is koccinthattak, hogy a sztárpár hosszas keresgélés után talált házat az Egyesült Államokban.

A karrierjét a nyártól a Los Angeles Galaxy együttesénél folytató futballista és felesége 20 millió dollárért vásárolt meg egy hat hálószobával rendelkező villát Beverly Hillsen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×