eur:
397.28
usd:
360.42
bux:
71742.77
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

Elítélték a férfit, aki kis mellekkel is szerette a feleségét

Nagy-Britanniában a bíróság 20 hónapra ítélte azt a férfit, aki elrabolta saját feleségét. A felbőszült férj egy plasztikai sebészetről vonszolta ki az arát, hogy megakadályozza annak mellnagyobbító műtétét.

James McCarthy előbb arra kérte a feleségét, hogy ne vesse alá magát a műtétnek. "Ne tedd ezt. Én úgy szeretlek, ahogy vagy" - könyörgött neki. Majd egyszerűen kivonszolta a London belvárosában lévő klinikáról.

Kerry McCarthy ettől hisztérikus rohamot kapott. Könyörgött a személyzetnek, hogy segítsenek neki, mert attól félt, hogy férje megöli. A férfi ugyanis a ruhája nyakánál fogva rángatta maga után az asszonyt.

A hölgynek végül sikerült elrohannia. Egy irodába szaladt be, ahol összeomlott. Az asszony később fekete monoklikkal a szeme alatt tért vissza a kórházba, és azt mondta, hogy férjénél kés is volt. Később egy ápoló is azt állította, hogy a férfi azt üvöltötte: "olyannak szeretlek, amilyen vagy. Most pedig megöllek".

A bíróság úgy határozott, hogy McCarthy ezzel emberrablást hajtott végre. A férfi védője azzal védekezett: James úgy gondolta, hogy feleségének nincs szüksége a műtétre, ezért akarta lebeszélni arról.

A nő az incidens után nem végeztette el a beavatkozást. A párnak egy kilenchónapos gyermeke van.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
Este indult meg az új forintgyengülés

Este indult meg az új forintgyengülés

Jelentős gyengülést szenvedett el hétfőn a forint a vezető devizákkal szemben, amellyel kilógott a régiós mezőnyből, így magyarspecifikus okok állhatnak a mozgás mögött. A várt alá bukó magyar inflációs adat nyomán kedden tovább esett a forint, délelőtt megközelítette a 398-as szintet az euróval szembeni árfolyam, így újabb egyhavi forintmélypontot látunk. Délután aztán elkezdett visszaerősödni a magyar fizetőeszköz, amit este gyorsan egy felszúrással el is veszített.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×