eur:
396.49
usd:
359.83
bux:
71905.87
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

Lebukott az álszent sztárénekes

Hiába figyelmeztet minden alkalommal a globális felmelegedés kérdésére Sheryl Crow, kiderült, hogy az énekesnő sem tesz meg mindent a probléma csökkentése érdekében.

A napokban fejezte be egész Amerikát átszelő, a globális felmelegedés problémájára figyelmeztető turnéját Sheryl Crow, de kiderült, a 45 éves énekesnő sem következetes a környezetvédelem ügyében.

Sheryl Crow koncertturnéját négy busz, három vontató és hat autó kísérte, valamennyi nagyfogyasztású - fedte fel az egyik jármű sofőrje.

A lelepleződés különösen annak fényében jelentős, hogy korábban az énekesnő minden fórumon felszólalt a környezetvédelem ügyében, még a vécépapír használatot is szigorította volna.

Szerinte ugyanis elég egy lap toalettpapírt felhasználni, bár elismerte: lehetnek olyan esetek, amikor kettőre vagy háromra van szükség.

Sheryl Crow a papírszalvétákat is támadta, mivel úgy véli, teljesen felesleges elpazarolni egy papírt arra, hogy megtöröljük a szánkat.

Címlapról ajánljuk
Rajnai Gergely: új politikai kommunikációról árulkodik a kötcsei beszéd

Rajnai Gergely: új politikai kommunikációról árulkodik a kötcsei beszéd

A Méltányosság Politikaelemző Központ vezető elemzője szerint Orbán Viktor kötcsei beszéde arról tanúskodik, hogy a kormányoldal új tónusra áll át a június 9-ei választások eredményére reagálva. Rajnai Gergely úgy látja, hogy a kormányfő megpróbál bűnbakot képezni Matolcsy György jegybankelnökből.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.10. kedd, 18:00
Sayfo Omar
a Migrációkutató Intézet kutatásvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×