eur:
397.61
usd:
360.12
bux:
72228.61
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

Botrányos sztárszakítás a leszbikusság miatt

Elvált egymástól a két sztár, Keira Knightley és Lindsay Lohan. Korábban úgy volt, hogy a két színésznő egy leszbikus párt játszik egy filmben, a 20 éves amerikai sztár, Lindsay azonban visszaadta a szerepet.

A The best time of our lives (Életünk legszebb időszaka) című film Dylan Thomas walesi költő életét mutatja be.

A hírek szerint Lindsay Lohan néhány nappal a forgatás előtt mondott nemet az ajánlatra. Keira nagyon csalódott volt, hogy az amerikai színésznő mégsem vállalja a költő feleségének szerepét.

A film azt a történetet meséli el, amikor William Killick megpróbálta megölni Dylan Thomast, mert azt gondolta, hogy a költőnek viszonya van a feleségével, Verával (Keira Knightley).

Az alkotók úgy gondolták, hogy filmjük kasszasiker lesz, köszönhetően a leszbikus jeleneteknek. Lindsay azonban visszautasította, hogy szerepet vállaljon egy háromfős szexjelenetben, amelyben rajta kívül Keira Knightley és Matthew Rhys vett volna részt.

Címlapról ajánljuk

Ilyen Budapestet szeretne Karácsony Gergely - terveiről nyilatkozott a főpolgármester

Otthonosabb, zöldebb és szolidárisabb Budapestet szeretne az október 1-jén kezdődő új főpolgármesteri ciklusában Karácsony Gergely. A városvezető az InfoRádióban a paralimpikonok budapesti fogadásán arról is beszélt, hogy egy olimpiai és paralimpiai rendezést össze lehetne kötni a főváros teljes akadálymentesítésével 2036-ra.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.10. kedd, 18:00
Sayfo Omar
a Migrációkutató Intézet kutatásvezetője
Hatalmas támadás érte Moszkvát, lehengerlő offenzíva zajlik Vuhledárnál - Híreink az orosz-ukrán háborúról kedden

Hatalmas támadás érte Moszkvát, lehengerlő offenzíva zajlik Vuhledárnál - Híreink az orosz-ukrán háborúról kedden

Ma hajnalban jelentős dróntámadás indult Oroszország fővárosa, Moszkva ellen, a légvédelem 14 ukrán robotgép lelövését jelentette. A régióban legalább egy lakóház lángra kapott és három repteret is lezártak az orosz hatóságok. Közben az orosz hadsereg jelentős offenzívát folytat a donyecki Vuhledár térségében, a kisváros térségében több települést is elfoglaltak az elmúlt napokban, a cél a megerősített védelmű ukrán városka bekebelezése. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború keddi eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×