eur:
395.91
usd:
358.41
bux:
71994.59
2024. szeptember 9. hétfő Ádám

Maradona: ismét túl a nehezén

Kilenc napi kezelés után felkelt az ágyából és újra enni tudott Diego Maradona, a legendás argentin futballista, aki múlt hét óta feküdt egy Buenos Aires-i klinikán.

Az első hírek még arról szóltak, hogy a 46 éves, világbajnok játékost hirtelen fellépett gyengeség miatt szállították be, de mostanra kiderült: alkoholproblémái vannak, és egyebek mellett ez vezetett a keringési rendellenességekhez.

Az egykori klasszis a róla készült fotók alapján újra súlyfelesleggel küzd, és szívproblémái ellenére túl sok szivart szív és sok alkoholt fogyaszt. A világsztár 1997-ben vonult vissza, azóta jobbára kábítószergondjai és egy időben életveszélyes túlsúlya miatt került a hírekbe.

Diego Maradona két éve Kolumbiában gyomorszűkítő műtéten esett át, ezután két hónap alatt több mint 30 kilót adott le.

Később egy tévéshow házigazdájaként tűnt fel, többek között Fidel Castro kubai vezetőt is meginterjúvolta.

Címlapról ajánljuk
Szabó László párizsi értékelése: ez a magyar parasport aranycsapata!

Szabó László párizsi értékelése: ez a magyar parasport aranycsapata!

A feladat, hogy a mindennapokban is nőjön a fogyatékkal élők iránti elfogadás, mindenkié, a médiáé is: "ne mástól várjuk el, hogy majd ő elvégezze azt a munkát, amit a fogyatékosok érdekében lehet végezni, hanem nézzük meg, hogy mi mit tehetünk értük" – fogalmazott az InfoRádióban a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
Riasztást kapott Európa: itt a nyári pokol vége, de máris új veszély leselkedik ránk

Riasztást kapott Európa: itt a nyári pokol vége, de máris új veszély leselkedik ránk

Az időjárás-előrejelzések szerint a héten véget érhet Magyarországon is a szinte egész nyáron jelentős kánikula, azonban az extrém időjárás a hőhullámok végével sem szűnik meg Európában. A Severe Weather Europe friss elemzése szerint a hőséget okozó hőkupola-effektus megszűnésével dinamikusabban változó, extrém időjárás köszönthet be az Alpok régiójában és Közép-Európában, heves esőzéssel és áradásokkal.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×