eur:
395.84
usd:
358.5
bux:
72055.6
2024. szeptember 9. hétfő Ádám

Szenzáció: a kormány használja Beckham ellopott autóját

Előkerült David Beckham tavaly ellopott autója. A mintegy 25 millió forintba kerülő BMW X5-öt jelenleg a macedón belügyminiszter használja hivatalos járműként.

Még tavaly tavasszal lopták el a Real Madrid angol középpályásának luxusautóját a spanyol főváros egyik föld alatti parkolójából. A macedón lapok csütörtökön fényképekkel bizonyították, hogy a BMW-t jelenleg a szkopjei belügyminiszter használja hivatalos gépjárműként.

"Mielőtt az autó Macedóniába került volna, legalább 20 kézen átment Spanyolországban - így nincs bizonyítékunk arra, hogy valóban David Beckham járművéről van szó" - jelentette ki Ivo Kotevszki rendőrségi szóvivő.

A tolvajok alighanem a legmodernebb szoftverek segítségével indították be az autót, amelyet valószínűleg Görögország érintésével juttattak Macedóniába. A helyi rendőrség tavaly novemberben foglalta le az autót, amit azután a kormány saját használatba vett.

"Amennyiben Beckham visszakéri az autót, én magam nyújtom át neki a kulcsokat" - jelentette ki a gépjárművet használó belügyminiszter, Gordana Jankulovszka.

David Beckhamnek egyébként nincs túl nagy szerencséje az autókkal. A nyáron a Los Angeles Galaxyhoz igazoló labdarúgónak két BMW-jét is ellopták, amióta 2003-ban a Real Madrid játékosa lett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×