eur:
394.86
usd:
357.09
bux:
72154.44
2024. szeptember 9. hétfő Ádám

Önkielégítő nő zavarta meg a diákok ebédjét

Önkielégítésével zavarta egy egyetemista szövetségi ház lakóit egy fiatal nő. A lány egyszerűen csak besétált az épületbe, és maszturbálni kezdett egy kanapén.

A ház lakói éppen ebédeltek, amikor a 20-30 év közötti barna hajú lány az épületben megkezdte "akcióját".

Azt mondta, Melissának hívják, és hogy a Kelet-Michigani Egyetem hallgatója. A jelenlévők szerint úgy tűnt, drog hatása alatt áll.

"Nyilvánvalóan nagyon zavart volt. Egy normális ember nem így válaszolgat a kérdésekre" - mondta a ház vezetője, Dan Nye.

Bár a lányt senki nem látta belépni a házba, nem lehetett azonban nehéz dolga a bejutással, hiszen az ajtót éppen javították, ezért nyitva volt.

A házban lakó fiúk felszólították a fiatal nőt, hogy hagyja el az épületet, ő azonban maradt, és még vagy fél órán keresztül maszturbált.

Később megkérdezték tőle, jól érzi-e magát, mire közölte, hogy jól van. Egy alkalommal még a mobiltelefonján is beszélt valakivel.

A fiúk végül kihívták a rendőrséget, a lány ekkor döntött úgy, hogy befejezi az önkielégítést, és egyszerűen elsétált. A rendőrök néhány perccel a távozása után érkeztek meg.

Címlapról ajánljuk
Brit miniszter: nem kell annyit zuhanyozni!

Brit miniszter: nem kell annyit zuhanyozni!

A brit kormány a vízfogyasztás visszafogására fogja sürgetni a családokat, miközben börtönnel fenyegeti a folyókat szennyező vízművek vezetőit. Az új környezetvédelmi miniszter azt ígérte, hogy „egyszer és mindenkorra megtisztítja a tavakat és folyókat”.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×