eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Elképesztő: luxusprosti csábította el a világsztárt a repülőn!

Luxusprostituált volt Ralph Fiennes alkalmi partnere, az egyik ausztrál légitársaság azóta már kirúgott stewardesse. A színészt figyelmeztették: jobban teszi, ha gyorsan AIDS-tesztet végeztet.

A légi utaskísérő, a 38 éves Lisa Robertson bevallotta: miközben a Quantas légitársaságnak dolgozott, néha-néha "szolgáltatott" egy sydneyi bordélyházban is, éjszakánként 800 fontért (csaknem 290 ezer forint).

Az egyik ausztrál újságnak úgy nyilatkozott, először azért adta el magát, hogy ki tudja fizetni a lakbért: "túl büszke voltam ahhoz, hogy kölcsönkérjek".

Lisa Robertsont először felfüggesztette, majd ki is rúgta a Quantas, amiért januárban a Darwinból Mumbaiba tartó járaton "elcsábította" Ralph Fiennest.

"Testbeszéd", csók, majd a vécé

A kilencórás repülőút során a stewardess - megsértve a repülési szabályzatot - megengedte a brit színésznek, hogy mellé üljön az egyik szolgálati ülésre. A nő elmondása szerint először csak beszélgettek, amelyet heves "testbeszéd" és néhány csók követett.

Az utaskísérő megadta telefonszámát a színésznek, majd a saját kezébe vette a dolgok irányítását: "felálltam, megfogtam a kezét és azt mondtam, kövessen. A vécébe zárkóztunk, ahol a legtöbb ruha lekerült rólunk" - fogalmazott Lisa Robertson.

A repülőn minden bizonnyal nem védekeztek, később azonban, mikor Mumbaiba érve a színész a szállodai szobájába hívta a nőt, igen.

Ralph Fiennes egyébként azért érkezett Indiába, hogy néhány faluban előadást tartson az AIDS-ről és a védekezés nélküli szex veszélyeiről.

Címlapról ajánljuk
Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország bekeményít a gyerekek és fiatalok mobilhasználatával szemben. A héten kiadott új ajánlások szerint kétéves korig nem is láthat képernyőt egy gyermek, de még az idősebbek számára is csak néhány órányi mobilozást kellene engedni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 18:43
×
×
×
×