eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Biztonsági őröket fogadtak a vámpírvadászok ellen

Biztonsági őröket fogadott Szlobodan Milosevics egykori jugoszláv elnök lánya, hogy megvédjék apja holttestét az önjelölt vámpírvadászok akcióitól.

A démonoktól tartó Miroszlav Milosevics, aki csupán névrokona a volt elnöknek és társai, a múlt héten próbálták meg egy kihegyezett karóval átlyukasztani az egykori politikus koporsóját és szívét.

Szlobodan Milosevics az észak-szerbiai Pozarevacban található családi házának kertjében nyugszik.

Lánya, Marija közölte: azért kellett biztonsági embereket fogadnia, mert a helyi rendőrség elutasította, hogy őrizze a sírt.

A múlt héten sikertelenül végződött vámpírvadász akció résztvevői azt mondták: azért akarták átszúrni Milosevics szívét, hogy a volt politikus szelleme ne térhessen vissza.

A szerb vezetőt, akinek regnálása idején pusztító polgárháború tört ki Jugoszláviában, majd az ország darabokra szakadt, 2006. március 11-én holtan találták hágai börtöncellájában.

Szlobodan Milosevics minden bizonnyal természetes halállal halt meg, mielőtt a hágai nemzetközi bíróság ítéletet mondott volna felette: háborús bűnökkel, emberiesség elleni bűncselekményekkel és népirtással vádolták.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 18:43
×
×
×
×