eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Egy sorsszerű szerelem hihetetlen története

Dan James és Kate Woodcook húsz perc különbséggel született ugyanabban az angliai kórházban - most pedig házasságukat tervezik.

1977. február 19-én a Harborough Magna-i kórházban két csecsemő, Dan James és Kate Woodcook húsz perc különbséggel látta meg a napvilágot, majd első napjaikat ugyanabban a kórteremben töltötték.

A két fiatal aztán tizenhat évig elkerülte egymást, mivel más iskolába jártak, de egy nyári buliban találkoztak. Dan James meghívta magához a lányt, és ekkor döbbentek rá, hogy életük első napjaiban már "találkoztak", hiszen Dan anyja emlékezett Kate Woodcock nevére.

A pár évig tartó baráti kapcsolat egy időre megszakadt, mivel Kate a huddersfieldi egyetemre került.

A sors azonban ismét összehozta a két fiatalt, akik egy szórakozóhelyen találkoztak újra. "Amikor újra láttam, elhatároztam, hogy nem fogom másodszor is elveszíteni" - mondta Dan James, aki két héttel később egy karácsonyi összejövetelre hívta meg a lányt, és azóta elválaszthatatlanok egymástól.

Az esküvőt közös születésnapjukon kívánják megtartani jövőre.

Címlapról ajánljuk
“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

Kezdik feladni a reményt, hogy hazamehetnek azok az indiai állampolgárok, akik az ukrajnai frontokon harcolnak, az orosz hadseregben. Korai leszerelésükről még a nyáron állapodott meg Vlagyimir Putyin orosz elnök és a hozzá látogató Narendra Modi indiai miniszterelnök, de az átvert emberek egyelőre elkeseredettek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 18:43
×
×
×
×