eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Újra összeállhat a Jackson Five

Már folynak a tárgyalások Michael Jackson visszatéréséről: az énekes a Jackson Five-val ad majd koncerteket Las Vegasban, és annyi pénzt kereshet, amennyiből könnyedén vissza tudja fizetni hatalmas adósságait.

Már csak néhány dolgot kell tisztázni, és minden bizonnyal ismét összeáll a Jackson Five. A csapat Las Vegas valamelyik luxushotelében ad majd koncerteket 2008-tól, de a menedzserek egy amerikai turnét is terveznek a Jackson-testvéreknek.

A show mellett a befektetők tervezik még egy Michael Jackson-park, egy kaszinó, egy hotel és egy stadion megnyitását a szerencsejátékosok nevadai paradicsomában. A sztárhoz kapcsolódó ajándéktárgyak is szépen hozhatnak majd a konyhára.

Óriási bevétel

A szerződés az előzetes becslések szerint 250 millió fontos (94 milliárd forint) bevételt jelent majd az anyagi gondokkal küzdő világsztárnak, aki gyermekmolesztálási pere lezárása után kénytelen volt eladni birtokát, Neverlandet, és még most is 170 millió fonttal (64 milliárd forint) tartozik hitelezőinek.

Az énekest 2003-ban ugyan felmentették a vádak alól, amúgy is leszállóágban lévő karriere pocsék állapotba került, és imázsa is alapos átalakításra szorul.

Mivel nem lehetett tudni, vajon a megviselt sztár a hosszú kihagyás, és a legutóbbi, rosszul fogadott fellépés után újra színpadra akar-e állni nagyobb közönség előtt, ezért a terv kiötlői először testvéreit keresték fel egy szerényebb ajánlattal, de jelezték: ha Michaelt sikerül megnyerni, az összegek komolyan megemelkednek.

Szeszélyes kérések

A szerződést, minden bizonnyal a J5 legismertebb tagjának szeszélyei miatt még nem írták alá: az énekes többek között olyan kérésekkel állt elő, hogy szerezzenek neki egy magas falakkal körülvett, szigorúan őrzött házat a nevadai sivatagban, amíg a koncertsorozat tart.

A tárgyalásokról szóló híreket egyébként Michael Jackson ügyvédje is megerősítette.

A Jackson Five 1962-ben mutatkozott be, és egészen a '80-as évek végéig aktívan koncertezett. Az együttes hivatalosan 1990-ben bomlott fel, Michael az utolsó lemezükön már csupán néhány dalban működött közte.

Címlapról ajánljuk
“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

Kezdik feladni a reményt, hogy hazamehetnek azok az indiai állampolgárok, akik az ukrajnai frontokon harcolnak, az orosz hadseregben. Korai leszerelésükről még a nyáron állapodott meg Vlagyimir Putyin orosz elnök és a hozzá látogató Narendra Modi indiai miniszterelnök, de az átvert emberek egyelőre elkeseredettek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 18:43
×
×
×
×