eur:
396.95
usd:
359.34
bux:
0
2024. szeptember 11. szerda Teodóra

Újabb vicces rendőrvideó - nézze meg a tollaslabdázó járőröket!

Szolgálat közben tollaslabdázó rendőrökről készült videofelvételt tettek fel az internetre Csehországban. A két, közúti ellenőrzésre kirendelt egyenruhásnak a gyér forgalom miatt láthatóan nincs munkája, ezért inkább játszanak.

(A videót megnézheti itt, a Magyar Televízió Híradójának honlapján.)

Ütőjük a kocsik megállítására használt kis táblájuk, a labda pedig valószínűleg egy kavics. Közben nem is sejtik, hogy egy közeli ház ablakából valaki rögzíti a játszmát.

A rögtönzött pálya egy kisebb letérő vagy pihenőhely, ahol a szolgálati kocsijuk is áll. Komótosan mozognak, ha például a "labda" az útra gurul, egyikük elballag érte, s folytatják a játékot - perceken át.

Azután egyikük kimegy az útra, és a jól ismert mozdulattal feje fölé lendíti a táblát. Bár a videó itt véget ér, nyilvánvaló, hogy egy közeledő autót készül megállítani.

A cseh rendőrség egy névtelenséget kérő tisztje a videót közzétevő Idnes portálnak nyilatkozva elmondta, a két rendőrtől magatartásuk miatt három hónapon keresztül fizetésük egynegyedét vonhatnák meg, de várhatóan nem firtatják majd a két sportos kolléga kilétét.

Magyarországon a bajai rendőr hip-hopként elhíresült tánc keltett országos derültséget, a két "előadó" ellen végül nem indult fegyelmi eljárás.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×