eur:
397.29
usd:
360.3
bux:
71742.77
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

Halott csecsemőt találtak

Halott csecsemőt találtak Fábiánházán; a rendőrség megtalálta az anyát és eljárást indított a 28 éves nő ellen - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság helyettes sajtószóvivője.

A halott csecsemőt az egyik helyi lakos találta lakóháza hátsó udvarának szénakazalja mellett - mondta Bukovenszki Zoltán.

A százados tájékoztatása szerint az ügyben nyomozást indított térségi főkapitányság munkatársai rövid idő alatt megtalálták a gyermek anyját, egy 28 éves helyi nőt, aki beismerte, hogy pár nappal korábban szült.

A helyettes sajtóreferense hozzátette: a rendőrség orvos szakértőt vont be annak tisztázásába, hogy élve, vagy halva született a csecsemő.

Címlapról ajánljuk

Markus Söder kifakadt: számos városban a német lakosok már egyáltalán nem érzik otthon magukat

Éles visszhangot váltott ki Olaf Scholz kancellár interjúja, amelyben magasztalta a német kormánykoalíció migrációkezelését. A CDU fenntartja ultimátumát, míg a CSU elnöke már korlátozná a kiadható menekültstátuszok számát is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
Este indult meg az új forintgyengülés

Este indult meg az új forintgyengülés

Jelentős gyengülést szenvedett el hétfőn a forint a vezető devizákkal szemben, amellyel kilógott a régiós mezőnyből, így magyarspecifikus okok állhatnak a mozgás mögött. A várt alá bukó magyar inflációs adat nyomán kedden tovább esett a forint, délelőtt megközelítette a 398-as szintet az euróval szembeni árfolyam, így újabb egyhavi forintmélypontot látunk. Délután aztán elkezdett visszaerősödni a magyar fizetőeszköz, amit este gyorsan egy felszúrással el is veszített.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×