eur:
397.29
usd:
360.3
bux:
71742.77
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

Halálra éheztették a kórházban a 91 éves asszonyt

Elképzelhető, hogy azért vesztette életét egy idős hölgy egy brit kórházban, mert nem kapott elegendő ételt és italt. Legalább is a család ezt állítja. A kórház tagad.

Az asszony 91 éves korában, 2003 októberében halt meg. Rokonai ezután a bírósághoz fordultak, miután a dédnagymama négy napon át nem kapott élelmet és innivalót. A hölgy családtagjai szerint Olive Nockels ételt és innivalót is kért tőlük. Makarónit, szendvicset és teát szeretett volna kapni.

A kórház orvosai szerint azonban a hölgy nem kért annyi ételt, mint ahogy azt a családtagok mondják. Azt állítják, hogy megpróbálták egy csövön keresztül táplálni az asszonyt, ő azonban folyton rázta a fejét, ezért a csövet nem tudták levezetni a száján keresztül.

A hölgy lánya azonban azt mondja: egy héttel a halála előtt édesanyja tőle kért segítséget. Nem adtak neki sem enni, sem inni - állítja Ivy West.

A kórházi jelentések szerint a hölgy halálát agyérgörcs okozta. A család szerinte azonban éhen halt. A per még folytatódik.

Címlapról ajánljuk

Markus Söder kifakadt: számos városban a német lakosok már egyáltalán nem érzik otthon magukat

Éles visszhangot váltott ki Olaf Scholz kancellár interjúja, amelyben magasztalta a német kormánykoalíció migrációkezelését. A CDU fenntartja ultimátumát, míg a CSU elnöke már korlátozná a kiadható menekültstátuszok számát is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
Este indult meg az új forintgyengülés

Este indult meg az új forintgyengülés

Jelentős gyengülést szenvedett el hétfőn a forint a vezető devizákkal szemben, amellyel kilógott a régiós mezőnyből, így magyarspecifikus okok állhatnak a mozgás mögött. A várt alá bukó magyar inflációs adat nyomán kedden tovább esett a forint, délelőtt megközelítette a 398-as szintet az euróval szembeni árfolyam, így újabb egyhavi forintmélypontot látunk. Délután aztán elkezdett visszaerősödni a magyar fizetőeszköz, amit este gyorsan egy felszúrással el is veszített.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×