eur:
396.76
usd:
359.46
bux:
72075.48
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

Britney Spears nem tanul: ismét kivillantotta - képek!

Úgy tűnik az elmúlt pár nap viszonylagos nyugalma után ismét Britney Spears-ről szólnak a bulvárlapok. A jelek - és a képek - szerint nem tartott sokáig az énekesnő visszatérése a fehérneműhöz - ezúttal a melltartót felejtette otthon.

Az elmúlt hetek Britney Spears botrányai jegyében teltek a nemzetközi bulvársajtóban. A kétgyermekes énekesnő - aki nemrég nyújtotta be a válópert férjével, Kevin Federline-nal szemben - gyakorlatilag folyamatosan a lapok címoldalán szerepelt, elsősorban hiányos alsóneműi okán.

A múlt héten aztán a családanya bűnbánó üzenetet tett közzé saját internetes oldalán, melyben közölte, hogy mostantól visszatér régi életéhez.

A legújabb képek szerint - melyeket Ön is megtekinthet, ha ide kattint! - ez nem sikerült maradéktalanul. Ezúttal Los Angelesben kapták le a lesifotósok a jól láthatóan melltartó nélkül vásárló énekesnőt.

Aki ráadásul egyéb furcsa szokásokat is felvett a közelmúltban. Hogy mást ne mondjunk a felvételen jól látszik, hogy Britney Spears saját, 2003-ban megjelent nagylemezét vásárolta meg az egyik lemezboltban.

Talán régen hallotta...

Címlapról ajánljuk
Nagy Márton: nem fordulatra van szükség, hanem finomhangolásra
Aréna

Nagy Márton: nem fordulatra van szükség, hanem finomhangolásra

A gazdaságpolitika előtt álló feladatokról, a békeköltségvetés lényegéről, a várható gazdasági növekedésről és a minimálbérről is beszélt Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter az InfoRádió Aréna című műsorában, de kitért a jegybankelnök kritikáira és a leendő gazdasági csúcsminiszter szerepére is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.10. kedd, 18:00
Sayfo Omar
a Migrációkutató Intézet kutatásvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×