eur:
396.93
usd:
359.5
bux:
72075.48
2024. szeptember 9. hétfő Ádám

George Clooney tragédiája

Gyászol George Clooney, a színésznek ugyanis elhunyt legkedvesebb barátja - egy malac. Max, aki 18 évig egy házban lakott - néha egy ágyban aludt - Clooneyval a lapok szerint "természetes halállal, békésen" hunyt el még múlt pénteken.

Közel két évtizedes barátság ért véget múlt pénteken, amikor békésen jobblétre szenderült George Clooney malaca.

"Nagyon meg voltam döbbenve, mert az életem nagy szeletét jelentette" - fogalmazott a színész.

A 45 éves hollywoodi sztár azt is közölte, hogy nem szándékozik új háziállatot venni. "Azt hiszem Max kielégített minden malac iránti igényemet" - fogalmazott.

Az állat gyakran elkísérte Clooneyt a filmforgatásokra, a színész sokszor mondogatta is, hogy a malac élete leghosszabb kapcsolata.

Címlapról ajánljuk
Hatalmas a deficit az augusztusi költségvetésben, és egyelőre nem tudni az okait

Hatalmas a deficit az augusztusi költségvetésben, és egyelőre nem tudni az okait

Augusztusban valamivel több mint 414 milliárd forintos deficittel zárt a költségvetés, ez a valaha volt legnagyobb nyolcadik havi hiány. A Pénzügyminisztérium közleményében azt írta, a kormány figyelemmel kíséri a költségvetési mutatók alakulását és ha szükséges, további intézkedésekkel tartja a kitűzött hiánycélt, ami most 4,5 százalék.

Volodimir Zelenszkij kész tervet mutat be a háború megnyerésére

Az ukrán elnök jelenleg Olaszországban van, ott mutatja be amerikai vezetőknek arra vonatkozó tervét, hogy miként nyerhetné meg hazája az oroszokkal vívott háborút.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
Csoda vagy tragédia? – Megtudtuk, hogy áll az új otthonfelújítási program

Csoda vagy tragédia? – Megtudtuk, hogy áll az új otthonfelújítási program

10 ezer energetikai tanúsítványt rendeltek meg, és 2 ezer hitelkérelmet adtak be az MFB Pont Plusz hálózaton az otthonfelújítási program iránt érdeklődők az első két hónapban – tudta meg a Portfolio. Összesen mintegy 20 ezer családi házra vehetik igénybe a legfeljebb 6 milliós kamatmentes hitel- és támogatási összeget, tizedük adta be tehát eddig a kérelmet. Nem az érdeklődés alacsony, hanem az igénybevétellel járó adminisztrációs teher szegi sokak kedvét, illetve lassítja a folyamatot. Megkérdeztük a programot koordináló MFB-t, melyek a leggyakoribb hibák és hiányosságok, és az eddigi tapasztalatok alapján mit tanácsolnak a jövőbeni igénylőknek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×