eur:
395.69
usd:
358.36
bux:
72043.45
2024. szeptember 9. hétfő Ádám

Britney Spears felvarratta

Jason Alexander, Britney Spears első férje azt állítja: a popsztár még szeptemberben, második fiának születése után plasztikáztatta hasát.

Jason Alexander és Britney Spears gyermekkori barátok voltak, és 2004-ben Las Vegasban egy villámesküvőn kötötték össze életüket. Ám házasságuk nem tartott sokáig, 55 órával később érvénytelenítették.

Jason Alexander szerint Britney eltökélte, hogy csúcsformába hozza magát második férjétől, Kevin Federline-tól való különválása után.

"Britney-nek szüksége van arra, hogy lássák az emberek, és jó alakkal lássák. Két évig szinte a világtól elzárva élt" - mondja az első férj, aki szerint a popsztár második terhességének nyomait plasztikai sebésszel tüntette el.

Az ex hozzátette: Britney Spears több százmillió dollárt ér, így természetes, hogy elég pénze van arra, hogy jól nézzen ki.

Címlapról ajánljuk
Ha vannak tökeink, győzünk - Marco Rossi és Szoboszlai Dominik a bosnyák meccs előtt

"Ha vannak tökeink, győzünk" - Marco Rossi és Szoboszlai Dominik a bosnyák meccs előtt

Vegyes hangulatú sajtótájékoztatót tartott Marco Rossi szövetségi kapitány és Szoboszlai Dominik csapatkapitány a németek elleni 5-0-s vereség és a Bosznia-Hercegovina elleni Nemzetek Ligája-mérkőzés között. A labdarúgó visszautasította, hogy a Liverpool miatt nem mutatna annyit a válogatottban, a tréner pedig csak a három pont megszerzését tartja elfogadhatónak, friss játékosokat ígért a küzdős focit játszó bosnyákok ellen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×