eur:
394.11
usd:
364
bux:
74051.15
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Kiment a fejéből, hogy megerőszakolt egy nőt

Egy brit férfi hat és fél éves börtönbüntetést kapott nemi erőszakért, amelyről azt állítja: elfelejtette, hogy elkövette.

Russell Bradbury-re azután talált rá a rendőrség, hogy a nemi erőszak helyszínén talált DNS részlegesen megegyezett egy rokonától vett DNS-mintával.

A férfi beismerte, hogy 1986 októberében megtámadott egy 22 éves nőt, ugyanakkor azt állította, hogy az erőszakra nem emlékszik.

"Az áldozatnak ellenben egyetlen napja sem telt el azóta úgy, hogy ne gondolt volna rá" - indokolta az ítéletet a bíró, aki szerint a férfi úgy dolgozta fel bűnét, hogy "szándékosan elfelejtette" a történteket.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
Vastag pluszban zártak az amerikai indexek a Fed-döntés mellett

Vastag pluszban zártak az amerikai indexek a Fed-döntés mellett

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel az ázsiai piacokon, ezt követően pedig Európában is emelkedtek a tőzsdék, és Amerikában is jó a hangulat, a Nasdaq vezetésével raliznak a piacok. A vártnak megfelelő Fed-kamatdöntésre (tartás) nem volt érdemi mozgás a vezető amerikai részvényindexekben, és Jerome Powell Fed-elnök iránymutatásai sem váltottak ki komolyabb csapkodásokat, így a vezető részvényindexek jelentős emelkedéssel zártak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×