eur:
394.17
usd:
364.7
bux:
74051.15
2024. július 31. szerda Oszkár

Hogyan fogynak az amerikai sztárok - és a magyar kapcsolat

Egy dologban nincs hiány Hollywoodban. Az ember számtalan lehetőségek közül választhat, ha edzeni akar. Olyan dolgok közül is, amelyekről első ránézésre azt sem lehet tudni, pontosan mi is valójában.

A hegymászástól kezdve a kerékpározáson át a szörfözésig számtalan sportolási lehetőségre nyílik mód a kaliforniai városban, a sztárokat azonban mindez nem érdekli. A hóbortok ugyanis gyorsan változnak.

Gyrotonic

Újabban egy Gyrotonic nevű gép tartja lázban a fitnesztermek látogatóit. Az első ránézésre egy kínzóeszközhöz hasonlító szerkezetet egy magyar balett-táncos, Juliu Horváth találta fel.

Mára a világ számos tornaközpontjában megtalálható, és Madonna, illetve Björk is nagy rajongójává vált. A leírás szerint nem csak az alakon javíthat, de élettanilag is számos jó hatása van. A fából és fémből készült tornaeszközzel csaknem ezerféle gyakorlatot lehet elvégezni.

Pole-dancing

A pole-dancing elnevezésű mozgásprogramot egy egykori színésznő, Sheila Kelley kezdte el népszerűsíteni még öt évvel ezelőtt, mára pedig már hét pole-dancing központ van szerte az Egyesült Államokban. A programért Kate Hudson is rajong,

Forog és jóga

Szereti a jógát? És szeret forogni is? Miért ne kapcsolná össze a kettőt? Hollywoodban már ezt is megtették. A programot Kimberly Fowler, egy személyi edző találta ki öt évvel ezelőtt, és azóta is hatalmas sikereket arat vele. Követői között van Robert Downey Jr és Julia Roberts is.

Budokon

A legújabb irányzatok között említhető a budokon torna is, amelynek hatása a csípős paprikához hasonló, egy kis alkohollal leöntve. Egyesek szerint a feladat élő művészet. A lépéskombinációkért többe között Jennifer Aniston és Courtney Cox Arquette is rajong.

Címlapról ajánljuk
Óriási teljesítmény: kilencedik lett Mészáros Krisztofer az egyéni összetettben

Óriási teljesítmény: kilencedik lett Mészáros Krisztofer az egyéni összetettben

A hat (szinte) hibátlan gyakorlatot bemutató Mészáros Krisztofer a kilencedik helyen végzett a férfi tornászok egyéni összetett versenyében. Összpontszáma 83,899 lett.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
Hirtelen hatalmas fordulat volt a forint árfolyamában

Hirtelen hatalmas fordulat volt a forint árfolyamában

A forint szerdán is tovább esett az euróval szemben, a jegyzések 396 felett is jártak, azaz újabb háromhetes mélyponton járt  a magyar fizetőeszköz, aztán késő délután volt egy hirtelen erősödés 394-ig. Ez az esti Fed-döntés előtti, illetve hónap végi pozíciózárásokkal is összefügghetett. A japán jegybank mai váratlan kamatemelése után a jen március óta nem látott csúcsra erősödött a dollárral szemben, ez pedig a carry trade ügyletek miatt nem segíti a magasabb kamatozású devizák erősödését.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×