eur:
395.27
usd:
365.52
bux:
73475.88
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

A fiú, aki egy nap alatt négyszer menekült meg a haláltól

Egy brit fiú áramütést szenvedett, hat és fél métert zuhant, egy vonat levágta a lábát, és úgy tolták be a műtőbe, hogy lehet: nem jön ki onnan élve. A 16 éves fiú mégis szerencsésnek érzi magát: egyetlen nap alatt négyszer menekült meg a haláltól.

Ben Morris két barátjával focizott egy vasútállomás parkolójában, amikor a labdát véletlenül felrúgták az állomás épületének tetejére. Ben vállalkozott arra, hogy felmászik a labdáért. Ezzel kezdődött a tragikus eseménysorozat.

A fiú a tetőn beleakadt egy 25 ezer voltos elektromos vezetékbe. A hatalmas áramütés lelökte a tetőről, ahonnan 6 és fél métert esett, egyenesen a vasúti sínekre.

"Nem nagyon emlékszem a balesetre. Nem emlékszem az áramütésre, de arra igen, ahogy a sínekre estem és meg sem tudtam mozdulni. Hallottam, ahogy jön a vonat, és éreztem hogy vibrálnak a sínek, de nem tudtam mozdulni. Szerencsére minden, ami azután következett homályos, egészen addig, amíg a kórházban felébredtem" - idézte vissza Ben Morris az eseményeket.

A 185 kilométer per órás sebességgel elhaladó vonat levágta az egyik lábát. A fiúnak több bordája eltört, és súlyos égési sérüléseket szenvedett.

Édesanyja szerint a közeli kórház műtőjében nézett szembe fia aznap negyedszer a halállal, amikor orvosok négy órán át küzdöttek az életéért, végül sikerrel.

Címlapról ajánljuk

Golovin Vlagyimir: felelőtlenek voltunk

A szövetségi kapitány és a játékosok szerint is elveszített egy pontot a női kézilabda-válogatott Angola ellen. A döntetlen okának a sok hibát és a fellazult védekezést tartják. A csapat csütörtökön a spanyolok ellen harcolhatja ki a továbbjutást a párizsi olimpián.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×